Naujausioje realybės šou „Kardashianų šeima“ („Keeping Up with the Kardashians“) serijoje buvo rodoma, kaip porai prieš pat penktąsias jų vedybų metines surogatinė motina pagimdo sūnų, kuriam dabar yra penki mėnesiai.

Į vakarienę atsinešusi naujagimį, kad su juo supažindintų likusią Kardashianų-Jennerių šeimą, 39 K. Kardashian West paaiškino, kaip jie su K. Westu išrinko Psalm vardą, ir atskleidė kitą vardą, kuris galėjo tekti jų sūnui.

„Jo vardas turėjo būti Ye, tačiau Kanye toks variantas nepatiko, nes vardas Ye neturi jokios reikšmės. Biblijoje mes ieškojome vardo, kuris prasidėtų šiomis dviem raidėmis, – vienintelis vardas buvo Yehezkelis. Tačiau mano sesuo Kylie Jenner paskutinę sekundę paskambino ir smarkiai su tokiu vardu nesutiko“, – pasakojo K. Kardashian West.


„Psalm ir Saint drauge skamba gerai“, – pridūrė „KKW Beauty“ kosmetikos produktų magnatė, turėdama omenyje ir kitą jos bei K. Westo pusketvirtų metų amžiaus sūnų. Jiedu taip pat augina dvi dukteris – metų ir aštuonių mėnesių Chicago ir šešiametę North.

K. Kardashian West „Kardashianų šeimos“ serijoje pasakojo, kad jiems kūdikio padėjusi susilaukti surogatinė motina buvo „tiesiog nuostabi“, jos gimdymas buvo „pats lengviausias“.

„Sesuo Kourtney Kardashian ir Kanye buvo ten drauge su manimi. Jaučiau tokią pilnatvę. Iš tiesų jaučiu, kad keturi [vaikai] man yra tobulas skaičius. Jaučiuosi pačia geriausia prasme taip visavertiškai, tačiau tiek jau bus gana“, – pridūrė žvaigždė.


K. Kardashian West taip pat sakė norėjusi ko nors labai ypatingo poros penkerių metų jubiliejaus šventei. Kalbėdama su Scottu Disicku, ji gyrė 42-ejų K. Westą už tai, kaip jis „patobulėjo“ nuo to laiko, kai atsirado Psalm.

„Viskas yra neabejotinai chaotiškiau, kaip dažnai ir būna, bet aš tikrai būsiu su juo. Kanye žino, kad dėl naujo kūdikio atsiradimo ir visų kitų dalykų mane buvo apėmęs nerimas. Jis taip patobulėjo ir buvo nuostabiausias tėtis, nuolat žaidė su vaikais ir panašiai“, – kalbėjo K. Kardashian West.

Norėdama išreikšti padėką savo sutuoktiniui, reperiui ir drabužių dizaineriui, K. Kardashian West nutarė per vedybų metines surengti privačią šventinę ceremoniją, kurioje dalyvavo visa šeima.

„Manau, tiesiog nepaprasta, kad su mumis bus visi keturi mūsų vaikai. Bus iš tiesų miela, ir aš taip džiaugiuosi, jog dalyvaus visi“, – sakė K. Kardashian West.

Nors šventinė ceremonija serijoje parodyta nebuvo, K. Kardashian West, ta proga vilkėjusi baltą suknelę, prieš kamerą perskaitė pirmąją įžadų, kuriuos ji sukūrė norėdama nustebinti K. Westą, eilutę: „Tu esi mano vyras. Tu esi mano geriausias draugas. Tu labiausiai iš visų tiki manimi ir esi mano vienintelė tikra meilė.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)