"Visuomet maniau, kad sulaukusi trisdešimties, jau būsiu daug ką išsprendusi. Tačiau kol neturi vaikų, tiesiog ramiai ieškai partnerio. Didžiausia bėda yra ta, kad daugelis vaikinų yra kaip kokie Pyteriai Penai - nors jiems 35-eri, jie elgiasi lyg būtų paaugliai", - žurnalui "Lucky" pasakoja aktorė.

Ir štai, kas kino žvaigždę labiausiai verčia nerimauti: "Artėju prie 30-ties, o vis dar nerandu vyruko, su kuriuo norėčiau susilaukti kūdikio".

Filmo "Melancholija" aktorė, kuri už vaidmenį filme buvo apdovanota Kanų kino festivalyje, apie tylų ir ramų šeimyninį gyvenimą kaime svajojo nuo pat 12, kuomet ją pirmą kartą užklupo sėkmė.

"Negaliu sulaukti to momento, kai tapsiu mama. Esu pasiruošusi permainoms, tačiau nežinau, ar kas norės su manimi susidėti, kai gyvenu tokį pašėlusį viešą gyvenimą", - atvirauja K.Dunst.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją