Rusijos komikas Maksimas Galkinas, pasmerkęs plataus masto Rusijos invaziją į Ukrainą ir palikęs savo tėvynę, teigė, kad po savaitės Kazachstane turėjo įvykti du jo koncertai.

Tačiau savaitgalį paaiškėjo, kad vienoje iš salių sugedo scenos įranga, o kitoje – vandentiekis. Dėl šių priežasčių abi salės atšaukė jo koncertus, nes remontas užtruks apie dvi savaites, rašo unian.net.

„Ir kas čia? Tai sužinojus, kilo kelios mintys: gal galėčiau padėti salėms atlikti remontą? Galbūt suspėtume? Aš juk labai nekantrauju pasimatyti su žiūrovais. Jei koncertus perkeltume, ar nepaskirtų salės kitų datų? O jei taip, ar nevertėtų iš anksto patikrinti kanalizacijos?“ – rašė atlikėjas.

M. Galkino koncertų organizatorius pažymėjo, kad salių atstovai jam nepranešė, jog komiko pasirodymai bus atšaukti.

Jis mano, kad tai yra kažkoks nesusipratimas, ir koncertai vis tiek įvyks, nes įvykdytos visos sąlygos.

Kodėl Maksimas Galkinas „atšaukiamas“

Maksimo Galkino pasirodymai atšaukiami ne pirmą kartą. Kai kurios šalys tiesiog nenori matyti jo savo scenose, nes jis smerkia nusikalstamą Kremliaus režimą.

Pats atlikėjas ne kartą tikino, kad jo pozicija dėl to nesikeis. Jis visiškai palaiko Ukrainą, ir mano, kad Rusija turi nedelsiant nutraukti šį karą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją