17-metė, kuri, kaip teigiama, šiuo metu nebendrauja su savo garsiu tėvu, vis dažniau lyginama su K. Holmies. Vis labiau tampa akivaizdu, kad Suri – tikra mamos kopija.Jos panašios ne tik išvaizda, bet ir talentais.

Romantinės komedijos „Alone Together“, kurią režisavo ir kurioje vaidino K. Holmes, anonso garso takelyje skambėjo būtent Suri atliekamas kūrinys „Blue Moon“. Tada K. Holmes apie sprendimą leisti dukrai atlikti dvi dainas sakė: „Visada reikalauju didžiausio įmanomo talento. Todėl paprasčiau jos, nes ji labai talentinga. Ji sutiko, įrašėme dainas, buvo puiku“. Be to, Suri jau įsipareigojo dainuoti ir dar viename K. Holmes filme „Rare Objects“. Tikinama, kad paauglės mama itin didžiuojasi savo dukra ir žavisi jos talentu.

Suri Cruise

Nors K. Holmes itin aktyviai padeda dukrai visose gyvenimo srityse, paauglės tėvas, „Neįmanomos misijos“ aktorius T. Cruise‘as procesuose nedalyvauja. Praėjus metams po skyrybų su K. Holmes jis atitolo ir nuo vienturtės dukros. K. Holmes nutraukė ne tik santuoką, bet ir atsakė religijos, o tai buvusius sutuoktinius mirtinai sukiršino, dėl ko įtampos neatlaikė ir tėvo bei dukros santykiai.

„Suri nebepažįsta savo tėvo, jie nebendrauja jau dešimtmetį. Mergina nežiūri jo filmų, jo jos gyvenime paprasčiausiai nėra“, – teigė šaltinis.

Delfi primena, kas 61-erių metų mažiaus T. Cruise’as neseniai buvo pastebėtas Londono Meifero rajone surengtame vakarėlyje leidžiantis laiką su 36-erių metų amžiaus Elsina Chairova – garsaus Rusijos parlamentaro dukra ir buvusia deimantų oligarcho žmona.

„Jiedu buvo neišskiriami, akivaizdžiai pora, – „Daily Mail“ sakė vienas iš vakarėlio, kuriame dalyvavo beveik vien rusai, svečių. – Jis atrodė pametęs galvą dėl jos.“

Teigiama, kad T. Cruise’as ir E. Chairova į praėjusį šeštadienį, gruodžio 9 d., surengtą vakarėlį atėjo drauge apie 21 val. ir labai nustebino kitus svečius.

Juoda suknele be petnešėlių pasipuošusi rusė pozavo nuotraukoms su Aliena Avramenko, buvusia „Mis Europa“ dalyve, o paskui nuėjo šokti su T. Cruise’u. Pranešama, kad iš vakarėliu jiedu išvyko irgi kartu.

„T. Cruise’as elgėsi labai draugiškai – visi norėjo kartu nusifotografuoti, tačiau jis mandagiai atsisakė, – pridūrė šaltinis. – Galiausiai didžėjui teko rusiškai pranešti, kad garsusis aktorius nenori fotografuotis. Didžiąją vakaro dalį jis praleido šokdamas su E. Chairova, tačiau buvo pastebėtas ir besilinksminantis kitų moterų būryje.“

Jungtinės Karalystės (JK) pilietybę turinti E. Chairova yra buvęs modelis. Ji buvo ištekėjusi už Rusijos magnato Dmitrijaus Cetkovo, kuriam priklauso 25,5 mln. eurų vertės dvaras Surėjuje bei keletas namų Londone, vertų 21 mln. eurų. Pora taip pat turėjo nekilnojamojo turto objektų Dubajuje ir Kipre, neskaitant milijonų dolerių vertų automobilių, papuošalų ir meno kūrinių kolekcijų.

Apie jųdviejų skandalingas skyrybas buvo pranešta vasarą, kai E. Chairova buvo apkaltinta paslėpusi nemažai turto nuo savo vyro, įskaitant daugiau nei milijono eurų vertės rankinukų kolekciją.

2022 m. moteris stojo prieš teismą, kuris jai liepė sumokėti 136 tūkst. eurų įmonei, įrengusiai fontanus Surėjuje stovinčio dvaro kieme. Tada gražuolė pareiškė, kad visus įsiskolinimus turėtų padengti jos sutuoktinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją