„Karalius Karolis džiaugiasi galėdamas pranešti apie naujus karinius titulus karališkosios šeimoms nariams. Jie skirti pabrėžti artimą šalies ginkluotųjų pajėgų ir šalies karališkosios šeimos ryšį“, – teigiama Bakingamo rūmų išplatintame pareiškime.

41 metų Kate Middleton tampa karališkojo laivyno aviacijos elemento vyriausiąja komodore, 1-ojo Karalienės dragūnų gvardijos pulko atsakingąja pulkininke ir karališkųjų oro pajėgų garbės komodore.

Paskutinis paskyrimas labai arti širdies pačiai Kate, nes vienas iš jos senelių kaip tik tarnavo Jungtinės Karalystės karališkosiose oro pajėgose ir netgi dirbo kartu su princu Philipu. Kaip rašė „Hello“, kapitonas Peteris Middletonas buvo antrasis princo Philipo pilotas misijoje Pietų Amerikoje 1962 metais.

Naujasis Kate paskyrimas karališkosiose oro pajėgose tik dar sutvirtina jų ryšį su karališkąja šeima, kuris ir taip stiprus. 2010-2013 metais pajėgų paieškų ir gelbėjimo misijoje tarnavo ir jos sutuoktinis, 41 metų Jungtinės Karalystės Velso princas Williamas.

Liepą Williamas ir Kate savo tris vaikus – dešimties princą George‘ą, aštuonerių princesę Charlotte ir penkerių princą Louisą – nusivežė į stebėti didžiausio pasaulyje aviacijos šou „Royal International Air Tattoo“ Ferforde.

Princui Williamui taip pat teko trys nauji paskyrimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją