Tikėtina, kad pirmiausia apie tai K. Middleton prasitarė maždaug 18 centimetrų jos garbanas patrumpinusiam kirpėjui Joey, dirbančiam prestižinėje kirpykloje „Richard Ward Hair“ Londono Čelsio rajone, praneša „The Mirror“.

Kadangi ji tai padarė slapta ir apie šį kilnų žingsnį nesigyrė viešai, kada tiksliai karališkosios šeimos atstovė atliko šį geraširdišką gestą, neaišku, tačiau gerokai patrumpintą jos šukuoseną visuomenė išvydo pernai liepą.

„Joey įtikino ją, kad metas šiek tiek pakirpti palukus, kad jie darosi per ilgi“, – leidiniui „Daily Express“ sakė informaciją apie karališkąją šeimą perduodantis šaltinis.

„Mintis, užuot išmetus nukirptus plaukus, juos paaukoti, atėjo tada, kai Joey jau darbavosi žirklėmis“, – pranešė šaltinis.

Plaukai į labdaros organizaciją buvo išsiųsti ne kunigaikštienės, o kito asmens vardu, kad niekas nežinotų, jog jie priklausė kažkam iš karališkosios šeimos. Iš siuntos buvo aišku tik tiek, kad ji galėjo būti nuo Kensingtono rajone gyvenančios moters.

„Galima tik džiaugtis, žinant, kad kur nors gyvenanti maža mergaitė nešioja peruką, pagamintą iš tikros princesės plaukų“, – sakė informaciją perdavęs šaltinis ir pridūrė, kad žengdama tokį žingsnį K. Middleton pasielgė ypač kilniai ir mielaširdingai.

Kate Middleton pokyčiai bėgant metams:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)