41 metų Kate Middleton, anot karališkojo šaltinio, savo vyrą vadina net ne viena pravarde, viena iš jų – „plikis“.

Ekspertas Tomas Quinnas, parašęs 2023 metais išleistą knygą „Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family“, sako, kad jam karališkųjų rūmų personalas užsiminė, jog Velso princas ir princesė, kaip ir dauguma porų, vienas kitą meiliai vadina ir pravardėmis, skelbia „The Mirror“.

Autoriaus teigimu, K. Middleton savo vyrą kartais vadina „mažiuku“, tačiau tai ne vienintelė pravardė – kartais galima išgirsti princą Williamą vadinamą „didžiuoju Willy‘iu“ ir „plikiu“.

Nuo žmonos neatsilieka ir princas Williamas. Savo žmoną jis mėgsta pavadinti „mažute“ ir „Tinginių kunigaikštiene“. Kensingtono rūmai į prašymą pakomentuoti šią informaciją nesureagavo.

Karališkoji pora susipažino studijuodami šv. Andriaus universitete dar 2001 metais, tačiau apie jų santykius viešai imta kalbėti tik 2004 metais, kai buvo pastebėti kartu atostogaujantys. 2007 metais pora trumpam buvo išsiskyrusi, tačiau tais pačiais metais santykius atnaujino, o 2011 metų balandį susituokė. Pora augina tris vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)