1. Karališko protokolo pažeidimas?

Nors garsioji pora seka karalienės Elžbietos II pavyzdžiu ir jausmų viešumoje nedemonstruoja, visgi Kate ir Williamas retkarčiais parodo, kad myli vienas kitą, ypač pastaruoju metu. Anksčiau šiais metais juodu buvo pastebėti vaikščiojantys susikibę už rankų, o 10-ųjų vestuvių metinių proga padarytos nuotraukos yra vienos romantiškiausių nuo pat draugystės pradžios.

Kalėdų proga paviešintoje šeimos nuotraukoje sutuoktiniai įsiamžino uždėję rankas vienas kitam ant kelių. Gal ir nepanašu į atvirą aistros proveržį, tačiau bet koks viešas jausmų demonstravimas yra ne itin būdingas Kembridžo kunigaikščių įprastam stoicizmui.

2. Williamo kojos

Būsimasis karalius ne kasdien rodo apnuogintas kojas. Williamas retai kada fotografuojasi apsivilkęs šortus ir pirmenybę teikia ilgoms kelnėms. Tai pirmas kartas, kai princas šeimos kalėdinės nuotraukos fotosesijai pasirinko šortus, vadinasi, galima daryti išvadą, jog Williamas buvo visiškai atsipalaidavęs ir mėgavosi atostogomis.

3. Suderintos spalvos

Nuotraukoje šešerių metų amžiaus princesė Charlotte ir trejų metukų amžiaus princas Louisas apsirengę mėlynos spalvos drabužiais, tuo tarpu Williamas, Kate ir aštuonerių metų amžiaus princas George’as – gelsvai žaliais (tokios pačios spalvos rūbus jie vilkėjo ir fotografuodamiesi praėjusių metų kalėdinei nuotraukai).

Žemiškas atspalvis simbolizuoja ramybę ir harmoniją, taigi, ypač tinka šventiniam sezonui. Kadangi princas George’as yra tiesioginis Williamo įpėdinis, nenuostabu, jog sutampa ne tik tėvo ir sūnaus apdarų spalva, bet ir laikysena.

4. Ypatingas ryšys tarp Charlotte ir Louiso

Princesė Charlotte pozuoja pasipuošusi elegantiška mėlyna languota suknele iš „Mango“, o princas Louisas vilki mėlynus dryžuotus „Rachel Riley“ marškinėlius. Be to, sesutė ir broliukas avi vienodus tamsiai mėlynos spalvos „Trotters“ batelius. Panaši apranga nestebina, nes Charlotte ir Louisas visada buvo labai artimi. Kai mažoji princesė šventė trečiąjį gimtadienį, Williamas ir Kate paviešino mielą nuotrauką, kurioje Charlotte laiko neseniai gimusį kūdikį ir švelniai bučiuoja jo kaktą.

Charlotte meilė jaunesniajam broliukui vėl prasiveržė 2018 m., kai įvyko princo Louiso krikštynos. Vienoje iš nuotraukų visi spokso į fotoaparato objektyvą ir šypsosi, tačiau princesės Charlotte dėmesys sutelktas tik į Louisą – mergaitė su meile žiūri į mažylį ir žavingai laiko paėmusi jį už rankutės.

Dabar jau paaugęs Louisas kopijuoja kiekvieną vyresniosios sesutės žingsnį. Neseniai Williamas atskleidė, kad rytais su šeima mėgsta klausytis muzikos, o vaikai džiaugsmingai šoka. „Pavyzdžiui, Charlotte šėlioja virtuvėje apsirengusi baletui skirtais rūbais, – pasakojo jis. – O Luisas sekioja jai iš paskos ir bando atkartoti jos judesius.“

5. Išskirtinė vieta

Nors dauguma Kembridžo kunigaikščių kalėdinių nuotraukų buvo padarytos jų namuose, šiųmetinis kadras užfiksuotas šeimai atostogaujant Jordanijoje. Ši šalis yra svarbi Kate, nes būdama maža Jordanijoje ji gyveno dvejus metus, kai tėtis dirbo oro linijų bendrovėje „British Airways“.

Trijų vaikų mama tikriausiai norėjo vaikystės prisiminimais pasidalyti su savo atžalomis. Remiantis šaltinio informacija, Kembridžo kunigaikštienė nepaprastai trokšta, kad jos vaikai augtų kaip įmanoma labiau įprastai, o šeimos kelionės yra svarbi šio tikslo dalis.

„Ji nori atkartoti savo vaikystę, praleistą kaime su artimais šeimos nariais, – anksčiau sakė karališkosios šeimos bičiulis. – Ji nepaprastai trokšta, kad jos vaikai augtų normaliai.“

6. Kalėdinėje nuotraukoje - velykinis atributas?

Pasirodžius nuotraukai, daugeliui į akis krito tai, ant ko sėdi princas Williamas. Internautai netruko pradėti juokauti, jog tai - auksinis velykinis margutis, kas niekaip nesisieja su Kalėdomis, tačiau puikiai pagyvina nuotrauką bei pakelia nuotaiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)