Pareiškime sakoma: „Kaip ir daugelis fotografų mėgėjų, aš retkarčiais eksperimentuoju su redagavimu. Norėjau atsiprašyti už bet kokią sumaištį, kurią sukėlė vakar pasidalinta šeimos nuotrauka. Tikiuosi, kad visi švenčiantys Motinos dieną buvo labai laimingi“.

Delfi primena, kad ne viena fotoagentūra, tarp kurių tokie rinkos lyderiai kaip „Reuters“ ir AP, pašalino naujausią Velso princesės Kate Middleton nuotrauką – nuogąstaujama, kad fotografija nebuvo autentiška, skelbia „Sky News“.

Abejonių sukėlusi nuotrauka buvo paskelbta sekmadienio rytą, kai Jungtinėje Karalystėje buvo švenčiama Mamos diena. Joje užfiksuota Kate Middleton su savo ir princo Williamo atžalomis: princu George‘u, princese Charlotte ir Princu Louisu.

Nuotrauka iškart atsidūrė daugybės fotoagentūrų bazėse, tačiau sekmadienio vakarą mažiausiai dvi ją pašalino ir žurnalistams paaiškino, kad nuotrauka ištrinta tiek iš sistemų, tiek iš archyvų. Tiesa, skelbiama, kad įrašas su nuotrauka iš Velso princo ir princesės instagramo paskyros nedingo.

„Associated Press“ savo puslapyje internete taip pat informavo žurnalistus ir transliuotojus, jog minima nuotrauka „ištrinta“. Paaiškinime teigiama: „Atidžiau įsižiūrėjus, matosi, jog šaltinis nuotrauką keitė“. Nuotrauką agentūroms davė Kensingtono rūmai, jos autorius – pats princas Williamas.

Kol kas Kensingtono rūmai kilusio ažiotažo nekomentuoja.

Prie nuotraukos instagrame Kate Middleton parašė: „Ačiū visiems už šiltus linkėjimus ir palaikymą, kurių sulaukiau pastaruosius du mėnesius. Linkiu visiems gražios Motinos dienos“.

Įamžintoje akimirkoje matyti, kad moteris avėjo 250 svarų kainuojančius „Chloe Combat“ batus, su kuriais jau ne kartą pastebėta ir anksčiau, džinsus, vilkėjo juodą golfą ir žalią švarką.

Princas George‘as ir princesė Charlotte nuotraukoje vilkėjo prancūzų prekės ženklo „Cyrillus oficial“ džemperius. Charlotte taip pat buvo pasipuošusi raudonu kašmyro ir medvilnės megztuku, languotu sijonu ir medvilninėmis pėdkelnėmis, o George‘as vilkėjo merino vilnos megztuką ir džinsus.

Kaip skelbia „The Daily Mail“, pastebėta, kad nuotraukoje, kuria pasidalino Motinos dienos proga, Velso princesė K. Middleton užfiksuota neva be vestuvinio žiedo,

Tiesa, Kate Middleton pasirodė ir be kitų papuošalų – tai neįprastas britų karališkosios šeimos atstovės pasirinkimas.

Įprastai Velso princesė niekada nesiskiria su vestuviniu žiedu ir sužadėtuvių žiedu, kadaise priklaususiu legendinei princesei Dianai.

Delfi primena, kad pastaruoju metu daug nuogąstaujama dėl Kate Middleton sveikatos, sausį ji gydėsi ligonėje, kur jai atlikta nepatikslinta pilvo operacija. Pranešta, kad operacija buvo planinė ir atlikta sausio 16 dieną – lygiai savaitė po jos 42 gimtadienio.

Po dienos rūmai pranešė, kad operacija pavyko puikiai, tačiau Kate iki sausio 29 dienos bus stebima medikų ir tik tada galės vykti namo į Vindzorą.

Tuo metu „Sky News“ spėjo, kad princesė sveiks porą ar net tris mėnesius. Nuo Kalėdų princesė viešumoje nesirodė. Kovo 4 dieną amerikiečių bulvarinis leidinys TMZ paskelbė Kate Middleton nuotrauką, darytą netoliese Vindzoro pilies, kurios autorius – nežinomas paparacis. Kol Velso princesė sveiko, princas Williamas oficialiuose renginiuose rodėsi vienas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją