Pasirinkdama nuostabų egzempliorių iš „Alexander McQueen“ mados namų asortimento, 41-ų metų Kate eilinį kartą įrodė, kad žino, kaip kada atrodyti, norint ne tik išsiskirti iš minios, bet ir sulaukti visuotinio susižavėjimo bei pagyrų.

Stebėti įspūdiną fejeriją, žadėjusią keletą nepakartojamų žvaigždžių pasirodymų, Kate atvyko kartu su vyru, 40-ies Velso princu, ir dviem vyresniais judviejų vaikais – 9-erių princu George‘u ir 8-erių princese Charlotte. Jauniausios poros atžalos, penkiamečio princo Louiso, tarp žiūrovų nebuvo, rašo „MailOnline“.

Tris vaikus auginanti Kate kaip paprastai atrodė stilingai. Prie 2 280 svarų sterlingų (2,6 tūkst. eurų) kainavusio drabužio, paženklinto garsaus ir vieno iš princesės mėgstamiausių britų mados kūrėjo etikete, puikiai derėjo deimantais inkrustuotas vėrinys.


Pasiklausyti karaliaus Karolio III karūnavimo proga surengto koncerto, kuriame pasirodė Katy Perry ir Lionel Richie, į Vindzorą suvažiavo daugiau nei 20 tūkst. žmonių.

Princesė Kate ir princas Williamas nustebino karališkosios šeimos gerbėjus gegužės 7-ąją, taigi, kitą dieną po karūnacijos, pasirodydami Didžiuosiuose pietuose Berkšyre.

Tai anaiptol ne pirmas kartas, kai publika išvydo Kate vilkinčią „Alexander McQueen“ kostiumu. Galima paminėti kad ir anksčiau šiais metais vykusį organizacijos „Early Years“ kampanijos pristatymą per BAFTA renginį.

„Alexander McQueen“ jau galima be išlygų vadinti Velso princesės pasirinkimu svarbiausių įvykių proga.

Vienas iš reikšmingiausių įvykių, be abejo, buvo jos vestuvės. Ne kam kitam, o „Alexander McQueen“ kūrybos direktorei Sarah‘ai Burton buvo pavesta užduotis sukurti Kate vestuvinę suknelę.

„Alexander McQueen“ suknią Velso princesė vilkėjo ir per gegužės 6 d. vykusią karūnavimo ceremoniją.

Vindzore surengtas koncertas – tai šventė, įvykusi po to, kai Bakingamo rūmai paskelbė pirmą viešą pareiškimą karaliaus Karolio ir karalienės Kamolos vardu po judviejų karūnacijos.

Kaip pranešė Bakingamo rūmų atstovas, karalius ir karalienė nuoširdžia dėkoja visiems, prisidėjusiems prie švenčių ir ceremonijos organizavimo, taip pat tą dieną susirinkusiems iškilmių stebėtojams.

„Jų didenybės jaučiasi sujaudintos vakarykščių įvykių ir nuoširdžiai dėkoja tiek visiems tiems, kurie padėjo surengti tokias puikias iškilmes, tiek begalei žmonių, miniomis suplūdusių į Londoną, kad pademonstruotų savo paramą ir palaikymą“, – pasakė Bakingamo rūmų atstovas.

Karalius, karalienė ir daugelis karališkosios šeimos narių prisijungė prie maždaug 20 tūkst. žiūrovų, susirinkusių į Vindzore surengtą muzikinę fejeriją.

Sosto įpėdinis princas Williamas tarė žodį Vindzoro pilies teritorijoje įrengtoje scenoje, o Kensingtono rūmai pasidalijo kadrais, kuriuose princas nufilmuotas per repeticijas.

Per aktoriaus Hugh Bonneville‘io vedamą šou žiūrovai gavo progą išklausyti vaizdo žinutėmis perduotų Holivudo žvaigždės Tomo Cruise‘o ir pseudonimu Bear pasivadinusio nuotykių ieškotojo Edwardo Gryllso sveikino žodžių.

Iš anksto įrašytų skečų serija atskleidė keletą mažai žinomų faktų apie monarchą. Vardijant koncerto dalyvius, galima paminėti Palomą Faith, Olly Mursą, Steve‘ą Winwoodą ir Nicole Scherzinger.

Klasikinei muzikai skirtoje dalyje pasirodė Andrea Bocelli, bosinis baritonas iš Velso seras Brynas Terfelis ir kinų pianistas Lang Langas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)