Sekmadienį Karolį du kartus aplankė karalienė Camilla, nuo penktadienio, kai jiedu atvyko į privačią ligoninę, ji aplankė sutuoktinį iš viso jau keturis kartus.

Camilla šypsojosi, kai sekmadienio vidurdienį automobiliu atvyko į Londono kliniką ir po kiek daugiau nei trijų valandų išvyko. Ji grįžo tarp 18 val. ir 19 val., išeidama šypsojosi.

Karalius yra toje pačioje ligoninėje Londono centre, kurioje po pilvo operacijos buvo slaugoma ir Velso princesė Kate Middleton.

Penktadienį Londono klinikoje Camilla sakė žmonėms, kad karalius po procedūros jaučiasi gerai. Penktadienį į ligoninę priimtas Karolis skyrė laiko aplankyti marčią Kate, jai praėjusią savaitę atlikta operacija.

Anksčiau Bakingamo rūmų atstovas sakė, kad karalius „paguldytas į Londono ligoninę planiniam gydymui“. Nežinoma, kiek laiko Karolis praleis ligoninėje. Karaliui diagnozuota gerybinė būklė po patikrinimo, kai jis pajuto simptomus. Nuo ko tiksliai gydomas prieš 16 mėnesių karaliumi tapęs 75 metų Karolis, nežinoma.

Jis pats norėjo pasidalinti naujienomis, kad paskatintų kitus vyrus pasitikrinti. Žinia apie jo diagnozę pasklido tą pačią dieną, kai Kensingtono rūmai paskelbė, jog Velso princesė po pilvo operacijos yra ligoninėje. Manoma, kad 42 metų Kate tik po Velykų pradės eiti oficialias pareigas, jas kol kas atšaukė ir jos vyras Velso princas Williamas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją