Savaitgalį auksiniu ornamentu papuoštus kvietimus gavo 1900 svečių.
Beckhamų pora pakviesta dėl to, kad Davidas kartu su princu Williamu ruošia Anglijos pasiūlymą surengti 2018 m. pasaulio futbolo čempionatą. Princas, kuris yra Futbolo asociacijos prezidentas, pristatė pasiūlymą kartu su Davidu Beckhamu praėjusiais metai Ciuriche. Futbolininko atstovas nepatvirtino informacijos apie kvietimą, tačiau šaltiniai pranešė, kad pora jį gavo.

V. Beckham, kuri šiuo metu yra dizainerė, jau yra užtemdžiusi ne vieną nuotaką vestuvėse. 2006 m. į itališkas Tomo Cruise‘o ir Katie Holmes vestuves ji atvyko apsirengusi suknelę be petnešėlių ir užsidėjusi ekstravagantišką skrybėlę, kuo labai nudžiugino paparacus.

Nors Klarenso rūmai primygtinai tvirtina, kad karališkosios vestuvės nebus įžymybių puota, vis dėlto į sąrašą įtraukta nemažai garsių vardų.

Pavyzdžiui, televizijos pranešėjas Benas Fogle‘as ir jo žmona Marina, kurie yra artimi princo ir K. Middleton draugai. Ceremonijoje dalyvaus ir seras Eltonas Johnas bei Joanna Lumley. E. Johnas atliko kūrinį per princesės Dianos laidotuves ir buvo išrinktas užbaigti Dianai skirtą koncertą, kurį jos sūnūs organizavo 2007 m. J. Lumley remia gamtos apsaugos fondą „Tusk Trust“, kurio mecenatas yra princas Williamas. Ji yra princo Williamo ir Edinburgo kunigaikščio draugė.

Iš užsienio svečių paminėtinas Kanye Westas – JAV reperis, kuris yra vienas iš mėgstamiausių princo atlikėjų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją