Tačiau 52 metų nepriekaištingos išvaizdos žvaigždė padarė vieną grubią klaidą – nuo savo ištaigingo drabužio nenusegė etiketės su kaina, rašo dailymail.co.uk.

Išėjusi iš viešbučio J. Lopez žingsniavo prieplauka, kad įsėstų į vandens taksi, kuris turėjo nuplukdyti ją į prabangų renginį.

Jennifer Lopez

Ją supo apsauga ir įvaizdžio asistentų komanda, bet net jos stilistai nepastebėjo, kad prie apsiausto tebėra prisegta etiketė.

Šalia jos buvo makiažo meistrė Mary Phillips ir jos plaukų stilistas Chrisas Appletonas, kuris dokumentavo renginį socialiniame tinkle „Instagram“.

Dramatišką J. Lopez ansamblį sudarė žaliai mėlynos spalvos apsiaustas su rožinėmis gėlėmis bei pūstomis rankovėmis ir iškili, taliją atverianti braletė.


Žvaigždė taip pat mūvėjo juodomis, gėlėtomis šilkinėmis kelnėmis ir grubiais spindinčiais aukštakulniais.


Dainininkės ir aktorės šukuoseną puošė aukso spalvos floristinė dekoracija, o tobulo makiažo tonai atkartojo jos pribloškiančius apdarus.

Ją lydėjo pora akylų sargybinių, iš kurių vienas nešė D&G rankinę.
Į renginį atvykusi J. Lopez nužingsniavo prie savo kėdės, apsukdama galvas aplinkiniams.


Šiame renginyje taip pat buvo galima pamatyti Heidi Klum, Helen Mirren, January Jones ledi Kitty Spencer.

„Dolce & Gabbana“ renginiai tęsėsi visą savaitgalį, o šeštadienio vakarą buvo surengtas vienas vakarėlis.

Per dvi dienas trukusį mados renginį buvo pristatytos naujausios šių mados namų kolekcijos „Alta Moda“, „Alta Sartoria“, „Alta Gioielleria“ ir „Alta Orologeria“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)