Įtarimų, kad 46-erių reperis veikiausiai daro spaudimą 28-erių metų australei, siekdamas paversti ją kuo tikslesne buvusios žmonos Kim Kardashian versija, būta ir anksčiau, rašo „Daily Mail“.

Kaip teigia gerai su situacija susipažinę asmenys, B. Censori nebegali savarankiškai priimti kokių nors sprendimų ir tiesiog paklūsta prieštaringai vertinamam reperiui, įtikinusiam ją, kad reikia elgtis kaip karališkojo statuso asmenims, nes būtent toks ir yra jų statusas.

„Kanye surašė Biancai taisykles, draudžiančias kalbėti ir įpareigojančias rengtis pagal jo pageidavimus“, – nurodė „Daily Mail“ informavęs šaltinis.

„Ji taip pat privalo valgyti tam tikrą maistą ir sportuoti, nors pats Kanye nesportuoja. Ji nebegali turėti savo nuomonės ir vien paklūsta Kanye, įtikinusiam ją, kad jų padėtis prilygsta karalių statusui“, – pridūrė šaltinis.

Pirmosios nuotraukos, įrodančios, kad šie du žmonės veikiausiai tapo pora, pasirodė sausio mėnesį. Kadruose, kuriuose užfiksuotos jų vasaros atostogų Europoje akimirkos, į akis krenta ypač ekstravagantiški B. Censori apdarai: kūno spalvos tamprės ir atvirumu provokuojančios palaidinės.

Praėjus vos kelioms dienoms po vulgaraus epizodo jachtoje Venecijoje, B. Censori Italijos gatvėmis pražingsniavo apskritai be jokios palaidinės, prisidengusi savo grožybes violetine pagalve.

Prie gluminančių B. Censori apdarų reikia priskirti juodą nailono suknelę su galvos apdangalu ir milžiniška porolonine apykakle.

Kalbant apie maistą, galima pasakyti, kad bent kebabus, ledus ir arbūzų sultis, kurios laikomos afrodiziaku, B. Censori valgyti leidžiama: ne per seniausiai išplatintose nuotraukose K. Westo išrinktoji vartoja būtent tokį maistą.

Kebabais pora mėgavosi prisėdę ant suoliuko Berlyne, Vokietijoje, o ledais – vaikščiodami basomis Italijoje.

„Daily Mail“ kreipėsi į K. Westo ir B. Censori atstovus spaudai ir paprašė pakomentuoti šaltinio perduotą informaciją.

K. Westo ir B. Censori santykiai atrodo keliantys nerimą. Poros draugai ne kartą stengėsi su jais susisiekti ir pasikalbėti, bet jiems buvo pasakyta atsiknisti.

„Keliems jos draugams galop pavyko su ja susisiekti, bet ji nebuvo nusiteikusi kalbėti, be to, jos nė kiek nedomino kitų žmonių būgštavimai dėl jos gyvenimo“, – nurodė B. Censori artimas asmuo.

„Ji nuo visų atsiribojo, o buvusiai draugei liepė atsiknisti, kai ši pabandė paklausti, ar viskas gerai. Ji sako, kad draugai pavydi jai šlovės“, – atskleidė šaltinis.

B. Censori, liūdnai pagarsėjusio Australijos gangsterio duktė, užaugo su aukštesniu socialiniu sluoksniu siejamame Melburno rajone ir mokėsi prestižinėje Carey baptistų gimnazijoje.

Viena iš buvusių bendraklasių B. Censori apibūdino kaip socialiai aktyvų asmenį, sugebantį su visais susibičiuliauti.

Kita draugė per pokalbį su „Daily Mail“ nurodė mananti, kad B. Censori akivaizdžiai įklimpo ir jos draugai stengiasi ją išgelbėti, tačiau niekaip nesugeba pramušti užkardų, kuriomis K. Westas ją aptvėrė.

„Visi be galo susirūpinę. Ji tapo nepanaši į save. Ji būdavo ypač atvira ir gyvybinga, jokiu būdu nepanaši į žmogų, kuriam būtų galima užkimšti burną“, – aiškina „Daily Mail“ pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją