Britų Kolumbijos koronerio tarnyba informavo, kad 34 metų Jonas Jamesas McMurray'us žuvo šeštadienį, kai su savo komanda šioje provincijoje filmavo triukus su lėktuvais ir šuolius su parašiutu savo būsimam muzikiniam vaizdo klipui.

J. J. McMurray'aus vadybininkas Ryanas Desrochersas sakė, kad reperis intensyviai ruošėsi tam triukui, tačiau jam perėjus arčiau lengvojo lėktuvo „Cessna“ sparno galo, orlaivis pateko į suktuką ir smigo žemyn.

Pasak vadybininko, atlikėjas per ilgai laikėsi įsikibęs sparno, todėl kai jį paleido, nebeužteko laiko išsiskleisti jo parašiutui.

„Cesna“ pilotas saugiai nutupdė orlaivį ant žemės.

Artimieji ir draugai vadino muzikantą neįtikėtinai šiltu žmogumi, kuris visada šypsodavosi ir turėjo auksinę širdį. Jų teigimu, jis norėtų išlikti visų atmintyje kaip švyturys, skatinantis neišsižadėti savo svajonių.

J. J. McMurray‘us buvo slidininkas, tačiau dėl nugaros traumos turėjo palikti slidinėjimo sportą. Tada jis susidomėjo muzika. 2016 m. jis išleido albumą „Rex Leo“.

Jau ankstesnių savo pasirodymų metu jis buvo sunkiai susižalojęs. Reperiui buvo darytos septynios operacijos, dvi iš jų – dėl nugaros ir kaklo lūžio.

Slidininkas Rory Wayne‘as Bushfieldas, kuris filmavosi J. J. McMurray‘aus klipe, įsteigė paramos svetainę „GoFundMe“ ir užsibrėžė surinkti 10 mln. dolerių. Jis nori padėti žmonėms realizuoti save ir „džiaugtis gyvenimu“, kaip J. J. McMurray‘us.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)