Kol Kate Middleton namie rūpinasi vaikais, Williamui tenka vykdyti princo pareigas. Dalyvaudamas Vestminsterio abatijoje vykusiose mišiose jis vos tramdė snaudulį ir tai užfiksavo vaizdo kameros.

Į pamaldas princas Williamas vyko drauge su broliu Harry ir jo sužadėtine Meghan Markle. Susitikę jie atrodė žvalūs ir linksmi, tačiau vėliau Williamas atsipalaidavo, o jo mintis greičiausiai užkariavo svajonės apie šiltą lovą ir saldų miegą.

Williamas su žmona naujagimio berniuko susilaukė pirmadienį ir iškart išvyko namo. Sūnaus vardas kol kas neskelbiamas, tačiau britai spėja, kad mažajam princui bus suteiktas Arthuro vardas.

Mišiose susitikęs su kitais aukšto rango pareigūnais, princas Williamas dėkojo už sveikinimus ir linkėjimus. Paklaustas, kaip laikosi mama ir kūdikis, Williamas atsakė, kad puikiai, „laimei, jiedu yra geros formos.“

„The Daily Mail“ praneša, kad K. Middleton mama Carole Middleton trumpam paėmė pagloboti princą George'ą, kad dukrai būtų lengviau pratintis prie naujagimio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)