Buvęs M.Jacksono atstovas ir šeimos draugas Brianas Oxmanas portalui "Radaronline" sakė, kad greičiausiai globos teisė atiteks Katherine Jackson, Michaelo mamai: "Greičiausiai ponia Jackson imsis globoti vaikus, ji labai nuoširdžiai juos myli. Šiuo metu jie yra Los Andžele su aukle".

Vėliau vyras pridūrė: "Įtariu, kad Michaelo mirtis yra tik kovos pradžia ne tik dėl jo nuosavybės, bet ir dėl vaikų globos".

Kol kas nėra žinoma, ar M. Jacksonas apie vaikų globą užsiminė savo testamente.

Pasak B. Oxmano, Debbie Rowe dabar taip pat gali bandyti atsiimti vaikus, nors ir atsisakė visų teisių į juos per skyrybas. Tačiau greičiausiai moteris kreipsis teisman ir bandys įrodinėti, kad vaikams geriausia bus augti su mama.

Vaikai visą laiką augo "Neverland" rančoje, taip pat Airijoje ir Bahreine. Dažniausiai viešumoje vaikai pasirodydavo uždengtais veidais. Visame pasaulyje M. Jacksonas buvo smerkiamas, kai, uždengęs galvytę paklode, jauniausią savo sūnų iškišo per balkoną, taip norėdamas jį parodyti susirinkusiems fotografams ir gerbėjams.

Bet kuriuo atveju, visos žvaigždės atžalos yra pasmerktos viešam gyvenimui, kaip ir visa Jacksonų šeima. Tačiau dar turi paaiškėti, kas ateityje juos augins ir auklės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją