Sumišusiam vedėjui jis tvirtino, jog klasika tapęs Nato Kingo Cole`o kūrinys, pasakojantis apie berniuką, negavusį Kalėdinių dovanų, atspindi jo paties gyvenimo istoriją, rašo „The Sun“.

Gydytojas C.Murray dėl M. Jacksono mirties buvo nuteistas ketveriems metams kalėjimo. Jam buvo pateikti kaltinimai dėl netyčinio nužudymo, kai jis 2009 metais „Thriller“ žvaigždei suleido mirtiną vaistų „Propofol“ dozę.

Jis paskambino į televizijos CNN šou, norėdamas paaiškinti, kodėl atsisakė duoti parodymus M. Jacksono motinos Catherine ieškinyje, kuris dėl superžvaigždės mirties buvo iškeltas koncertų organizatoriams „AEG Live“ ir kuris antradienį, balandžio 2 dieną, pradėtas nagrinėti Los Andžele.

„Jeigu liudyčiau, liudyčiau labai sąžiningai. Labai liūdna, kai pažiūriu, kas dabar vyksta televizijoje. Jeigu Michaelas šiandien būtų gyvas, jis nusimintų, būtų labai nelaimingas dėl to, kas vyksta“, - C. Murray sakė A. Cooperiui.

Kai norėdamas iliustruoti savo varganą vaikystę jis pradėjo niūniuoti N. K. Cole`o dainą, laidos vedėjas iš nuostabos pradėjo kraipyti galvą.

Šiek tiek pakeisdamas žodžius, C. Murray dainavo: „Jis yra mažas berniukas, kurį pamiršo Kalėdų senelis. Dievas mato, jis nenorėjo daug“.

„Jis nusiuntė laiškelį Kalėdų seneliui, prašydamas kreidelių ir žaisliuko. Jo maža širdelė buvo sudaužyta, kai jis suprato, kad Kalėdų senelis jo neaplankė… Man gaila to bernelio, kuris neturėjo tėvelio“.

Tuomet gydytojas pridūrė: „Ši daina pasakoja mano istoriją. Aš augau būtent taip – neturėdavau Kalėdų, neturėdavau žaislų. Nieko neturėdavau“.

„Aš nekaltas žmogus, Andersonai. Turiu pasakyti, jog man nepaprastai gaila, kad Michaelas išėjo. Man tai yra milžiniška netektis. Tai našta, kuri jau seniai mane slegia, ir tai našta, kuri mane lydės neribotą laiką“, - tikino nuteistas gydytojas.


„Ši našta tiesiog nepakeliama. Jis man buvo labai artimas, o aš buvau artimas jam. Mes buvome labai geri draugai“, - sakė jis.

Per kitą interviu C. Murray, už grotų turintis likti iki spalio mėnesio, tvirtino, jog M. Jacksono mirties atveju tapo atpirkimo ožiu.

„Man atiteko stipriausias audros smūgis dėl viso 50 metų vyro gyvenimo, kuris buvo nepaprastai sudėtingas ir skausmingas. Visos nesėkmės, kurias jam teko patirti, tarsi nusėdo ant manęs. Manau, kad aš tapau atpirkimo ožiu. Niekas neprisiėmė atsakomybės už tai, ką galėjo padaryti šiam žmogui. Tačiau aš esu čia, nes atsidūriau netinkamu metu netinkamoje vietoje“, - sakė jis.

„Kodėl esu nekaltas? Nes nepadariau nieko bloga. Aš tik mėginau padėti draugui, kurį aptikau labai blogos būklės. Bandžiau padaryti viską, kad padėčiau savo draugui“.

„Tuo metu ten daugiau nieko nebuvo. Galiu pasakyti, kad dėl tų pastangų, kruias įdėjau, aš pats galėjau patirti širdies smūgį. Tai nebuvo lengva užduotis, bet aš niekada nepalieku savo draugo – niekada“, - tvirtino gydytojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)