Savo memuaruose „Clothes, Clothes, Clothes. Music, Music, Music. Boys, Boys, Boys“ Viv Albertine prisimena ne tik tą laikotarpį XX a. aštuntajame dešimtmetyje, kai grojo ir dainavo pankroko grupėje „The Slits“, bet ir atskleidžia tolesnio gyvenimo smulkmenas grupei iširus, skelbia „The Guardian“.

Tai gana keistas sprendimas, nes paprastai memuaruose apie tokius dalykus nekalbama, o nebe toks sėkmingas karjeros periodas apgaubiamas paslapties skraiste. Regis, skaitytojams duodama suprasti, kad nutylėtuose įvykiuose nieko įdomaus ir gražaus nėra.

„Skausmas, kurį jaučiu išsiskyrus grupei „The Slits“, yra didesnis už skausmą išsiskyrus su vaikinu, – rašo V. Albertine. – Tarsi būtų mirusi didelė dalis manęs, du trečdaliai... Neturiu kur eiti, ką veikti. Skaudžiai sugrįžau į realybę nelyginant vėjo nublokšta klevo sėkla.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją