Pranešama, kad Holivudo aktorius susitikinėja su 22-ejų metų Ukrainos modeliu Maria Beregova. Pora buvo „pričiupta“ per romantišką pasimatymą.

Apie tai praneša „Daily Mail“.


Verta paminėti, kad rugpjūčio 31 d. tapo žinoma apie Leo išsiskyrimą su Camilla Morrone, nors iš tikrųjų jie nutraukė santykius 2022 m. vasaros pradžioje.

Na, o dabar užsienio spauda praneša apie jo ryšį su jaunute ukrainiete.

Skelbiama, kad pora ne pirmą kartą kartu patenka į paparacių akiratį. Pirmą kartą jie buvo „pagauti“, kai išėjo iš naktinio klubo. Kitą kartą jie „miegojo“ ilsėdamiesi jachtoje.


Yra žinoma, kad M. Beregovaya gimė Kijeve. Vėliau ji persikėlė į Šveicariją, o dabar gyvena Londone.

Ukrainietė buvo ištekėjusi, tačiau su vyru išsiskyrė. Pastarasis dabar gyvena ir dirba Monake.


Leo ir C. Morrone išsiskyrimas buvo didžiulė staigmena, nes dar visai neseniai visi laukė, kol DiCaprio paprašys Camillos rankos. Buvo pranešta, kad DiCaprio netgi pristatė modelį savo tėvams, o tai rodė rimtus jo ketinimus.

47-erių „Oskaro“ laureatas ir 25-ejų metų amžiaus modelis bei filmo „Never Goin' Back“ aktorė savo draugystę didžiąją laiko dalį laikė paslaptyje. Pirmą kartą jie kartu pastebėti iškylaudami 2018-ųjų metų sausį Aspene, Kolorado valstijoje. 2020-ųjų metų vasarį jiedu oficialiai debiutavo kaip pora, kartu susėdę pirmoje eilėje per „Oskarų“ įteikimo ceremoniją.

Leonardo DiCaprio, Camila Morrone
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)