„Titaniko“ žvaigždė pajuokavo, kad priešaušriu įvykęs 4,4 balo žemės drebėjimas, kuris buvo aiškiai jaučiamas visame Los Andželo rajone, įvyko kaip tik tuomet, kai ji rengėsi pasinaudoti pientraukiu dėl savo trijų mėnesių sūnelio.

38 metų britų aktorė, kuri buvo pasipuošusi maža juoda suknele, papasakojo „su savo pientraukiu rankoje“ puolusi prie artimiausio tarpdurio, kuris, sakoma, yra saugi vieta žemės drebėjimų atvejais.

K.Winslet, kurią, be kitų, sveikino režisierius Jamesas Cameronas, gerbėjams sakė, jog ją labai sujaudino tai, kiek žmonių atėjo jos pagerbti.

„Nė neįsivaizdavau, kad šiame renginyje bus taip gausiai dalyvaujama, ypač po šio ryto žemės drebėjimo“, - per ceremoniją Holivudo bulvare, kurios metu, beje, pademonstravo puikią figūrą, sakė ji ir pažymėjo, kad per drebėjimą „iš tikrųjų buvo nemenkai išsigandusi“.

Gruodį K.Winslet pagimdė sūnų Bearą, kurio tėvas yra jos naujasis vyras Nedas RocknRollas. Ji dar turi dukterį Mią Honey nuo pirmojo vyro Jimo Threapletono ir sūnų Joe Alfie nuo antrojo vyro, „Oskarą“ pelniusio režisieriaus Samo Mendeso.

K.Winslet šešis kartus buvo nominuota „Oskarams“, tarp jų – už darbą drauge su Leonardo DiCaprio 1998 metų „Titanike“, ir galiausiai 2009 metais gavo šią statulėlę už nacių koncentracijos stovyklos prižiūrėtojos vaidmenį „Skaitove“.

Per pirmadienio ceremoniją Holivude, kuri buvo pirmasis viešas K.Winslet pasirodymas po gimdymo, miesto tarybos narys Mitchas O'Farrellas taip pat juokavo apie žemės drebėjimą: „Laukdama Kate Winslet žvaigždės šiandien Los Andžele tiesiogine prasme sudrebėjo žemė“.

Tuo tarpu „Titanike“ taip pat vaidinusi Kathy Bates pajuokavo kiek šiurkščiau, apie Holivudo šlovės alėjos žvaigždes šaligatvyje.

„Tu nusipelnai žvaigždžių po savo kojomis, – sakė ji. – Net jeigu žvaigždės Holivudo šlovės alėjoje kartais truputį susipurvina, nuo trupučio kaka ar nesvarbu nuo ko, vis tiek išliks tavo nuostabūs gražūs filmai, veikėjai, kuriuos suvaidinai, kurie pavergė mūsų širdis. Niekas niekada negalės pakakoti ant jų“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją