North West dar tik 16 mėnesių, tačiau puoštis juk niekada ne per vėlu.
„Šiuo metu Kanye kuria tą ypatingą žiedelį su deimantu. Jis simbolizuos tėvelio meilę savo mažajam angeliukui. Vadinkite jį pamišėliu, tačiau būtent tuo jis dabar ir rūpinasi“, - teigia šaltinis. Spėjama, kad žiede bus išgraviruotas mažylės vardas. Kalbant apie deimantą – brangakmenis bus tokio dydžio, kad nepaliks abejingų. Skelbiama, kad žiedelį North West kurs juvelyrė Lorraine Schwartz, kuri sukūrė ir Kanye Westo bei Kim Kardashian vestuvinius žiedus.

„Jis visai nebijo mažylės išlepinti, nes būtent to ir siekia. Jam dukrelė – visas pasaulis, todėl negalioja jokios ribos. Jis labai laimingas, galėdamas ją džiuginti, ir labai dėkingas likimui“, - pabrėžia šaltinis.

Kaip jau buvo skelbta anksčiau, North West jau turi du žmones, kurie rūpinasi jos stiliumi. „Siuvėjas, kuriam mokama ir už mažylės stilisto paslaugas, dirba kartu su Kanye ir Kim stilistų komanda ir formuoja mažylės įvaizdį. Kartais parenkami dizainerių rūbeliai, kartais jie siuvami čia“, - žurnalui „Grazia“ sakė šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)