Laikotarpiu nuo 1994 iki 2001 metų buvęs prekeivis narkotikais Davidas Dobsonas teigia buvęs asmeninis K. Urbano tiekėjas.

Per interviu pirmadienį D. Dobsonas pareiškė, kad K. Urbanas buvęs toks priklausomas nuo narkotikų, jog būdavo pasirengęs daryti dalykus, kuriems tiekėjas „kategoriškai nepritarė“.

„Pamenu, kai jis man sakė einąs nusiprausti po dušu, o iš vonios aiškiai girdėdavosi, kaip spragsi žiebtuvėlis, ir jis vartoja narkotikus. Tiesiog pasiutau – ėmiau šaukti, kad mano namuose tų nesąmonių nebūtų“, – pasakoja buvęs nusikaltėlis.

D. Dobsonas įsitikinęs, kad K. Urbaną nuo pražūties išgelbėjo santykiai su aktore Nicole Kidman.

„Nežinau, ką ji daro, bet jai kol kas sekasi vaikyti jo demonus. Deja, negaliu prognozuoti, kiek tai truks“, – konstatuoja su K. Urbanu reikalų turėjęs vyras.

Kaip ten bebūtų, panašu, kad problemos muzikanto ir aktorės sąjungą tik dar sutvirtino, nors iššūkių netrūko nuo pat pradžių.

Praėjus vos keliems mėnesiams nuo pasaką primenančių vestuvių 2006 metais, K. Urbanas atsidūrė reabilitacijos klinikoje – priklausomybės vaiduoklis grįžo.

Praeitą savaitę N. Kidman prabilo apie vyro problemas dėl kvaišalų – ji teigia, kad gelbėtis iš priklausomybės gniaužtų buvo jo paties pasirinkimas.

„Tam tikra prasme buvau bejėgė. Vienintelis dalykas, kurį galėjau padaryti, buvo pasakyti: „Myliu tave, esu šalia – visada būsiu šalia tavo kovoje. Jeigu nenorėsi gelbėtis pats, tau niekas nepadės“, – pasakojo 49 metų kino žvaigždė.

49 metų dainininkas apie priklausomybę nuo narkotikų pirmą kartą viešai prakalbo birželį žurnalui „Rolling Stone“. Jis atskleidė, kad pirmą kartą tam tikrų narkotikų pabandė paskutinį XX amžiaus dešimtmetį – jų jam pasiūlęs kambario draugas.

„Vieną dieną jis man tiesiog pasiūlė pasinaudoti jo pypke. Tai man buvo pirmas kartas, norėjau pabandyti, todėl sutikau. Situacija tikrai ne iš karto tampa nekontroliuojama, bet tai buvo pabaigos pradžia“, – kalbėjo dainininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)