Kensingtono rūmai patvirtino, kad princo George’o ir princesės Charlotte mama Kate Middleton neseniai išlaikė egzaminą ir gavo nardymo instruktorių profesinės asociacijos pažengusio naro atviruose vandenyse kvalifikaciją, rašo uk.eonline.com. Nuo šiol ji galės nardyti 30 metrų gylyje.

Gavusi šį sertifikatą K. Middleton kartu su savo vyru gali nardyti giliuose vandenyse atostogas leisdama Miustiko saloje.

„Mes nardėme ir jie panėrė labai giliai, mūsų instruktorius pasakė, kad mes su vyru neturime kvalifikacijos nerti taip giliai“, - pasakojo kunigaikštienė Catherine.

„Kunigaikštienė labai mėgsta nardyti, o Kembridžo kunigaikštis patikino tikintis, kad šis sportas sudomins ir jo vaikus“, - sakė kunigaikštienės Catherine atstovas spaudai.

Taigi kokių įgūdžių K. Middleton prireikė, kad ji gautų šį sertifikatą? Savaime suprantama, būtini geri plaukimo įgūdžiai.

Šį sertifikatą gauti pageidaujantiems narams reikia įvykdyti penkis panėrimus. Vieno iš šių panėrimų metu asmenys mokomi, kaip susidoroti su psichologiniais nardymo giliuose vandenyse aspektais. Žmogus turi būti pasirengęs bet kuriuo metu panaudoti peilį ir kompasą.

„Mes sužavėti, kad Kembridžo kunigaikštienė palaiko savo vyrą ir taip pat domisi povandeniniu pasauliu“, - patikino britų povandeninio nardymo klubo atstovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)