Pasak britų žiniasklaidos, jie kreipėsi į policiją, kad ši paviešintų laišką paparaciams, su milžiniškais teleobjektyvais lūkuriuojantiems prie jų privačios rezidencijos Anmer Holo Rytų Anglijos Norfolko grafystėje. Kembridžo hercogas ir hercogienė laiške prašo fotografų gerbti jų asmeninę erdvę jų privačiame name.

"Praeityje ne kartą buvo įsibrauta į karališkosios šeimos privatų gyvenimą. Dažniausiai tai darė profesionalūs fotografai, naudojantys teleobjektyvus", - sakoma laiške.

Viljamas yra nusistatęs prieš paparacius. Jis įkyrius fotografus kaltina dėl tragiškos savo motinos Dianos mirties Paryžiuje 1997 metų rugpjūtį. Kate taip pat turi nemalonios patirties su fotografais. Prancūzų žurnalas „Closer" 2012 metais išspausdino paparacių darytas jos atostogaujančios pusnuogės nuotraukas.

Savo pirmagimį Williamui ir Kate pavyko sėkmingai apsaugoti nuo paparacių. Yra tik nedaug mažojo George'o nuotraukų, kurias paskelbė patys karališkieji rūmai arba kurios darytos per jo retus pasirodymus viešumoje.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)