Pirmadienį, gruodžio 16 dieną, naujai iškepta mama į „Instagram“ tinklą įkėlė mažosios North, kurią švelniai vadina Nori, nuotrauką. Ji išties miela – gražutė mergaitė žvelgia tiesiai į kamerą. Visai netrukus pasipylė komentarai, kad realybės šou žvaigždė vašku pakoregavo savo šešių mėnesių dukrelės antakius.

Kadangi Kim visada nori, kad žmonės apie ją galvotų tik teisingai, netrukus socialiniame tinkle „Twitter“ paneigė šias spėliones.
„Ar žmonės tikrai mano, kad galėčiau tokios mažos dukters antakius koreguoti vašku? Ei, aš palaukčiau bent jau kol jai sukaks pustrečių, - šmaikštavo ji. - Aš juokauju!!! Nenormalu, jei žmonės mano, kad galėčiau vašku koreguoti savo dukters antakius. Jie yra tankūs, natūralūs ir nuostabūs!“

K. Kardashian atstovas „E! News“ taip pat patikino: „Tai netiesa“.

Kai neneigia absurdiškų komentarų „Twitter“, moteris karštai pasakoja apie jausmus, kurie aplanko pirmą kartą tapus mama. 33 metų žvaigždė, pirmąjį pusmetį savo mažą dukrelę saugojusi nuo viešumos, papasakojo, kaip pasikeitė jos gyvenimas gimus Nori.

„Ji visiškai pakeitė mano gyvenimą. Pasikeičia tavo prioritetai. Niekas nebesvarbu, išskyrus tavo visiškai naują šeimą“, - aiškino K. Karashian.

Paklausta, ką labiausiai dievina savo dukrelėje, Kim atskleidė: „Tikrai sunku išsirinkti, bet tai bus jos kūdikiui būdingas kvapas ir jos juokas!“

Vertėtų pridurti, kad ir pasakiški (bei natūralūs) North antakiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)