Nepaisant nesibaigiančių pranešimų apie jos nuolat besikeičiantį veidą, Kim Kardashian anksčiau neigė, jog jai buvo atlikta rinoplastikos operacija. Moteris tikino, kad prie jos kūno nebuvo prisilietęs jos plastinės chirurgijos specialistas. Vis dėlto, žvelgiant į pastarųjų metų nuotraukas sunku patikėti, kad „Keeping Up With The Kardashians“ žvaigždė netobulino savo išvaizdos skalpelio pagalba.

„Manau, kad jai buvo atlikta nosies operacija, - teigia „Youn Plastic Surgery“ įkūrėjas, prestižinis plastinės chirurgijos specialistas Anthony Younas, peržvelgęs pastarųjų metų K. Kardashian nuotraukas. - Panašu, kad Kim nosis buvo pasiaurinta. Jos nosis atrodo žaviau ir elegantiškiau, nei buvo, kas prisideda prie jos puikios Holivudui būdingos išvaizdos“.

K. Kardashian niekada nebuvo A. Youno pacientė, tačiau specialistas pripažįsta, kad jos nosis patobulinta idealiai. „Pagarba plastinės chirurgijos specialistui už puikiai atliktą darbą“, - sakė „Youn Plastic Surgery“ įkūrėjas.

Vis dėlto prieš trejus metus Kim neigė kada nors gulusi po grožio peiliu. ABC laidoje „Nightline“ 2010 metais ji tikino niekada nesiryžusi plastinei operacijai: „Nesu nusistačiusi prieš plastinę chirurgiją, anksčiau esu išbandžiusi botoksą. Tai vienintelis dalykas, kuriam ryžausi, - tikino realybės šou žvaigždė. - Nosies niekada nebuvo operuota“.

Nosį prieš operaciją galite pamatyti paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)