Kaip rašo metro.co.uk, K. Kardashian ir K. Westas planuoja įsivaikinti kūdikį iš Armėnijos. Teigiama, kad pastarojo vizito K. Kardashian protėvių tėvynėje metu jie lankėsi keliuose vaikų globos namuose.

Pranešama, kad K. Kardashian kartu su vyru neviešindami šios informacijos dalyvavo keliuose susitikimuose, per kuriuos pamatė vaikus, kuriuos galima įsivaikinti. Šias detales atskleidė porai artimas šaltinis.

„Kim ir Kanye trokšta sūnaus. Kanye visada norėjo berniuko, kurį galėtų paversti mažąja savo kopija. Kitą mėnesį jie švęs pirmąsias vestuvių metines, o mažasis North broliukas taptų puikia proga paminėti vienerius santuokinio gyvenimo metus“, - sakė šaltinis.

„Kim nori vaiko iš savo gimtinės, nes mano, kad tada sūnus atrodys kaip North ir kiti šeimos nariai“, - patikino šaltinis. 

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)