„Tai Caitlyn valanda ir jos laikas išreikšti save ir tiesiog būti savimi. Toks ir turi būti gyvenimas“, - pirmadienį ant raudonojo kilimo „Extra“ sakė 33 metų realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“ žvaigždė.

„Ji tenori padėti žmonėms, kurie blogai jaučiasi savo pačių kailyje, kad jie būtų tikri tuo, kuo yra“, - pridūrė K. Kardashian-West.

Vieną vaiką auginanti mamytė, sekmadienį pranešusi, kad su savo vyru, 37 metų Kanye Westu laukiasi antrojo vaiko, prieš didžiąją naujieną turėjo progą slapta pažvelgti į žurnalo viršelį.

„Mačiau ją fotosesijos metu, o vėliau skridau lėktuvu, sėdėdama šalia (fotografės) Annie Leibovitz“, - paaiškino K. Kardashian-West.

„Turėjau slapta peržiūrėti nuotraukas, pasislėpusi po savo užklotu, kad niekas nesuprastų, apie ką mes kalbamės ar ką darome“, - sakė ji.

Birželio 9 dieną prekyboje pasirodysiančio žurnalo „Vanity Fair“ viršelis su C. Jenner yra pirmasis jos portretas nuo tada, kai ji iš vyro virto moterimi. Jos drąsus žingsnis sulaukė palaikymo bangos iš gerbėjų ir sekėjų, taip pat garsių asmenų, įskaitant JAV prezidentą Baracką Obamą, Ellen DeGeneres, Marią Shriver, Anną Kendrick, Jesse Tylerį Fergusoną ir kitus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)