Kim pasidalijo pirmuoju žvilgsniu į savo mamos namus, kuriuose atsirado trys eglės, nuo apačios iki viršaus papuoštos saldainiais ir šventinėmis puošmenomis, rašo mirror.co.uk.

Išpuošti ir laiptų turėklai, o blizgučiai ir lemputės suteikia namams šilto jaukumo. Tačiau, atrodo, kad per šias puošmenas beveik neįmanoma praeiti.

Kim nuotrauką su Kalėdoms papuoštais namais paskelbė „Istagram“ ir pridūrė: „Candy Cane gatvė Kris Jenner stiliumi“. Tokia puošyba sukeltų gėdą net „Čarliui ir šokolado fabrikui“.

Išpuošti namai neabejotinai pranoksta praėjusius metus, kai Kris pasirinko santūresnę puošybą – tik vieną eglę ir aukso bei sidabro spalvos dekoracijas.

Didžiausia puošnių namų gerbėja yra North, kuri, kaip pranešama, yra pasilikusi Kris namuose kartu su savo tėvais Kim ir Kanye bei mažuoju broliuku Saint.

„North yra devintame danguje, - antradienio vakarą rašė Kim. – Ji vaikšto aplinkui ir prašo visų saldainių“.

„Veikiausiai mano mama supyks, nes ji elgiasi taip, tarsi būtų visa tai padariusi pati, bet iš tikrųjų jai padėjo gal 50 žmonių“, - pridūrė Kim.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)