Šiame vaizdo įraše, kurį įkėlė į „TikTok“ paskyrą, moteris atskleidė savotišką ritualą, padedantį šiek tiek atsitraukti nuo kasdienybės ir laiko su vaikais. Jame žvaigždė tikino, kad šis įprotis jai suteikia „didžiulį pasitenkinimą“.

„Aš manau, kad kai kurie iš jūsų tai jau žino apie mane – aš mėgstu valgyti duše. Man patinka ten valgyti ir gerti. Duše tinkama valgyti, pavyzdžiui, dribsnius ar jogurtą, kavą, arbatą, ledinukus. Žinau, kad jie gali ištirpti, bet esu išbandžiusi, tai saugu“, – greitai išpopuliarėjusiame vaizdo įraše kalbėjo aktorė.

Sulaukusi didžiulio dėmesio aktorė nutarė pasidalinti ir dar vienu vaizdo įrašu. Jame ji paaiškino, kodėl priėmė tokį sprendimą.

„Draugai, ačiū už visus klausimus apie valgymą duše. Aš tiesiog labai džiaugiuosi, kad visi taip domisi. Tikrai noriu pradėti judėjimą dėl valgymo duše. Man patinka užkąsti arba gurkštelėti ir padėti maistą ant atbrailos, o tada užsiimti savo reikalais“, – kalbėjo ji.


J. Biel paaiškino, kad kramtyti ir praustis yra „gana paprasta“.

„Vienintelis sudėtingas dalykas yra tas, kad kramtant reikia uždaryti burną, nors man vis dar patinka kramtyti po vandeniu. <...> Kramtykite, neatidarykite burnos ir negerkite dušo vandens. Štai taip, mėgaukitės dušu“, – aiškino ji.

Po nuoširdaus aktorės prisipažinimo gerbėjai puolė rašyti komentarus.

„Aš esu labai patenkintas: turiu keturis vaikus, jie valgo mano maistą. Palaikau tai 100 procentų, nes tai vienintelė vieta, kur turiu privatumo“, – kalbėjo vienas „TikTok“ vartotojas.

„Manau, kad tai tiesiog vadinama slėpimusi nuo šeimos“, – svarstė antras.

Kitas pridūrė: „Jokio maisto vonios kambaryje!!! Tik gėrimai tinka.“

Delfi primena, kad J. Biel žinoma dėl pasirodymų įvairiuose filmuose – nuo „Iliuzionisto“ iki „Valentino dienos“. Tačiau ji ne tik aktorė, bet ir puiki dviejų vaikų mama.

41-erių aktorė su vyru J. Timberlake'u augina du sūnus – aštuonerių Silasą ir dvejų Phineasą. Ir nors pora nuolat lankosi viešuose renginiuose, savo sūnus jie mieliau laiko atokiau nuo pašalinių akių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją