26-erių metų amžiaus modelis pozavo tik su baltais apatiniais, kad atkartotų Carmen Electros sceną iš 2000 m. pasirodžiusios kultinės siaubo komedijos, skelbia dailymail.co.uk.

Ji vilkėjo nėriniuotas kelnaites ir prancūziškąją liemenėlę, taip pat apsimovė baltas kojinaites ir apsiavė „Converse“ sportinius batelius bei susišlapino plaukus.


Kitoje nuotraukoje H. Bieber atkartojo dar vieną filmo sceną – apsivilko baltą megztinį ir neva skambino pagalbos telefonu. Neseniai su savo vyru Justinu Bieberiu Flintstounus įkūnijusi moteris pasidalijo ir keletu kadrų, kur ją „puola“ žudikas su kauke.

Spalio 28-ąją, Bieberiai dalyvavo Los Andžele įvykusiame trankiame Helovino vakarėlyje, kurį surengė Vasas J. Morganas ir Michaelis Braunas. H. Bieber apsirengė kaip Pebbles Flintstoun, o garsusis atlikėjas – kaip Bamm-Bamm.

Į vakarėlį ji atvyko užsidėjusi raudoną peruką ir pasipuošusi deimantais inkrustuotu vėriniu su raidės B formos pakabuku. J. Bieberis išsirengė iki pusės ir pademonstravo savo tatuiruotes. Jis vilkėjo tik geltonos spalvos kailinius šortus, o ant galvos užsidėjo raštuotą beisbolo kepuraitę.

Dainininkas dalyvavo ir Cindy Crawford bei Rande Gerberio surengtame vakarėlyje, tiesa, be savo antrosios pusės, „nes norėjo pabūti su draugais“, pranešė „Entertainment Tonight“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją