„Seksas trise – ne mums. Mes labai sunkiai dirbome, kad santykiai pasiektų tokią stadiją, kurioje jie yra dabar, ir kad pasitikėtume vienas kitu. Mus sieja toks nuostabus pasitikėjimas ir ryšys, todėl nemanau, kad [seksas trise] man būtų labai priimtinas”, – tinklalaidės vedėjai Alexandrai Cooper sakė garsiojo dainininko žmona.

Modelis taip pat atskleidė, kad ji ir dainos „Love Yourself“ atlikėjas labiau mėgsta lytiniais santykiais mėgautis vakarais, o ne rytais, nors moteris pripažįsta, kad visuomet yra pasirengusi leistis ir į rytinius malonumus.

Tarsi dar nebūtų atskleidusi pakankamai intymių detalių, kosmetikos linijos „Rhode“ įkūrėja eteryje paatviravo, kad jos mėgstamiausia sekso poza – šuniuku. Ji taip pat neslėpė, kad yra atvira naujovėms lovoje.

25 metų amžiaus Hailey visiškai nieko neslėpdama atvirai papasakojo apie ankstesnius savo vyro santykius su popmuzikos žvaigžde Selena Gomez ir dievagojosi, kad su Justinu niekada nebuvo užmezgusi santykių tuo metu, kai jis buvo įsipareigojęs kitai moteriai.

Buvusi laidos „Drop the Mic“ vedėja patikino, kad niekada „nepavogė“ Justino iš 30-etės S. Gomez. Pasak jos, „kištis į kieno nors santykius“ jai būtų visiškai nebūdingas elgesys.

„Manau, kad geriausia, kas galėjo jam nutikti [po skyrybų su S. Gomez], tai judėti į priekį, susižadėti, susituokti ir toliau gyventi savo gyvenimą. Žinau, kas vyko, kai mes vėl ėmėme draugauti. Taip pat žinau, kas turėjo nutikti, kad galėtume užmegzti sveikus santykius“, – aiškino Hailey.

Buvusi balerina tvirtino, kad jos 28-erių amžiaus sutuoktinis galutinai užbaigė santykius su S. Gomez prieš 2018 metų liepą, kai atostogaujant Bahamų salose jai pasipiršo.

„Niekada nenorėčiau pradėti santykių, susižadėti ir susituokti su kuo nors tebesvarstydama, ar mano antroji pusė tikrai užbaigė savo ankstesnius santykius. Esu visiškai įsitikinusi, kad mums pavyko vėl susieiti tik todėl, kad jo ankstesni santykiai visiškai nutrūko“, – eteryje kalbėjo Justino Biebierio žmona.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)