Jo artimas bičiulis Drew Gallagheris instagrame pasidalino džiugia žinia ir paviešino nuotrauką, kaip 43 metų aktorius atrodė 2020 metais, ir kaip į gerąją pusę pasikeitė dabar.

„Štai koks puikus kadras palyginimui. Tai bent triumfas. Sveikinimai @shaunweiss su dvejų metų blaivybės metinėmis. Labai tavimi didžiuojuosi, brolau. Tik pasižiūrėk, kaip puikiai atrodai #goldberg #recovery #blessed“, - parašė aktoriaus draugas.

Buvęs vaikų aktorius pirmoje nuotraukoje atrodo pasiligojęs ir pasimetęs, o po dvejų metų darytame kadre – žymiai sveikesnis ir nebe toks liesas.

Pats Sh. Weissas savo paskyroje taip pat pasidalino tomis pačiomis skirtumą iliustruojančiomis fotografijomis ir parašė žinutę, skirtą visiems, kovojantiems su panašiomis problemomis.

„Tūkstančio mylių kelionė prasideda nuo pirmųjų dvylikos žingsnių“, – parašė aktorius, atiduodamas duoklę išbandytai 12 žingsnių blaivybės programai.

Džiugią progą aktorius, geriausiai žinomas dėl Grego Goldbergo vaidmens „Nenugalimų antinų“ frančizėje, atšventė pasiimdamas maisto išsinešti iš to paties Los Andželo restorano, kuriame lankėsi 2017 metais paleistas iš kalėjimo.

D. Gallagheris turėjo švęsti kartu su bičiuliu, tačiau pastarasis paskutinę akimirką nusprendė, jog mieliau pavalgys namuose.

Kaip skelbė „The Page Six“, aktorius pirmuosius blaivybės metus minėjo 2021 metų sausį. D. Gallagheris tuo metu patvirtino, kad jo draugas gydosi reabilitacijos klinikoje Kalifornijoje. Tada gavo ir svarbią dovaną – naujus dantis, nes priklausomybė nuo narkotikų buvo sunaikinusi jo šypseną. Įprastai tokia procedūra, kurią jam padovanojo gydytojas Gabe‘as Rosenthalis, kainuoja apie 80 tūkst. dolerių.

Prieš galiausiai nuspręsdamas gydytis, Sh. Weissas 2018 metų rugpjūtį buvo sulaikytas dėl buvimo apsvaigus viešoje vietoje. Dar prieš metus nuteistas devyniasdešimčiai dienų apygardos kalėjime dėl narkotikų laikymo ir dar 150 dienų dėl vagystės iš elektronikos parduotuvės.

Tuo metu jo atstovas spaudai sakė, kad „jo priklausomybė jau pasiekė dugną. Tikiuosi, kad kalėjimas jam padės išsivalyti ir išėjus grįžti į blaivybės kelią“.

D. Gallagheris visą tą laiką buvo šalia draugo, netgi padėjo surinkti lėšų gydymui per „GoFundMe“ platformą.

„Jis serga. Turi psichologinių problemų. Visi jį apleido. O man jis kaip brolis. Aš jo niekada nepaliksiu“, – 2020 metų sausį „People“ pasakojo D. Gallagheris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją