Vaizdo įraše J. Carrey‘is seno žmogaus balsu kamerai sako: „Man šešiasdešimt ir aš vis dar velniškai seksualus! Ir šį vakarą puotausiu kukurūzais su grietinėle ir persikais“.


Garsų vyrą su gražiu gimtadieniu sveikino tiek bičiuliai, tiek gerbėjai.

„Su 60-uoju gimtadieniu, senas drauge ir juokingiausias žmogau, kokį tik pažįstu“, – parašė Cary Elwesas ir pasidalino sena nuotrauka su jubiliatu.


J. Carrey‘į su gimtadieniu pasveikino ir Beyonce, kuri taip pat paviešino fotografiją iš vaikystės.

Savo karjerą aktorius pradėjo 9-ąjį dešimtmetį su projektu „In Living Color“, netrukus gavo pagrindinių vaidmenų komedijose ir išgarsėjo su „Buku ir bukesniu“, „Kauke“, „Eisu Ventūra – gyvūnėlių detektyvu“. J. Carrey‘is vėliau sukūrė dramatinių vaidmenų, tarp kurių – darbai juostose „Žmogus Mėnulyje“ ir „Jausmų galia“. Jis dirbo ir kitoje kameros pusėje, prodiusavo ne vieną sėkmingą projektą.

Šie metai aktoriui prasidėjo aktyviai – naujausiame „The Weeknd“ studijiniame albume „Dawn FM“ jis paskolinęs savo balsą radijo didžėjui. Be to, sukūrė Daktaro Egmano vaidmenį balandžio 8 dieną kino teatrus pasieksiančioje juostoje „Ežiukas Sonic 2“.

Kiek anksčiau J. Carrey‘is prabilo apie tai, kodėl pastaraisiais metais dingo iš viešumos ir ėmėsi dar vienos kūrybingos veiklos – tapybos. 2018 metais „The Hollywood Reporterin“ jis sakė: „Tiesiog nebenoriu daugiau suktis tame versle. Man nepatinka, kas ten šiuo metu darosi, viską į savo rankas perima korporacijos ir visi tie kiti dalykai. Gal todėl nusprendžiau pasukti kita kūrybinga kryptimi ir dabar pasinėriau į tapybą – ir niekas man dabar neaiškina, kad mano idėja tilti į kažkokių skaičiukų rėmus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją