Anot vieno šaltinio, 33 metų aktoriui taip sunkiai sekėsi kontroliuoti savo potraukį alkoholiui, jog kovo 2 dieną Kalifornijos Holivudo mieste jis nusprendė apsilankyti 12 žingsnių susirinkime, skelbia radaronline.com.

„Negeriu jau 12 dienų“, - savitarpio pagalbos grupės dalyviams sakė J. Segelis, filme „Forgetting Sarah Marshall“ („Velniop tą Sarah Marshall“) vaidinęs kartu su buvusiu alkoholiku Russellu Brandu.

„Jis pasakė, kad atėjo metas liautis visiems laikams“, - sakė šaltinis.

J. Segelis daugiau kaip valandą klausėsi kitų žmonių istorijų apie jų kovą su alkoholizmu, pridūrė šaltinis.

Aktorius, geriantis jau daug metų, dabar yra pasiryžęs pradėti gyvenimą iš naujo, kai vasario viduryje M. Williams nutraukė vienerius metus trukusį jųdviejų romaną.

M. Williams, prieš tai draugavusi su velioniu „Oskaro“ laimėtoju Heathu Ledgeriu, negalėjo prisiimti ilgalaikių įsipareigojimų J. Segeliui, sukeldama jam daug skausmo, teigia šaltiniai.

„Ji rūpinasi Jasonu, bet nėra pasirengusi jam įsipareigoti, - sakė vienas šaltinis. – Jeigu jie diena iš dienos būtų drauge, galbūt ji labiau tikėtų jųdviejų ateitimi. Tačiau ne dabar“.

32 metų M. Williams ir J. Segelis susitikinėti pradėjo 2012 metais ir dar šių metų sausį buvo nufotografuoti kartu.

Kitas šaltinis teigė, kad pagrindine išsiskyrimo priežastimi tapo didelis atstumas. M. Williams su savo 7 metų dukterimi Matilda gyvena Brukline, o J. Segelis įsikūręs Los Andžele, kur filmuojamas jo serialas.

„Jasonas niekada nepaliko Los Andželo, o Michele su dukra Matilda visuomet gyveno Niujorke“, - tvirtino šaltinis.

„Nors jis stengėsi teikti joms prioritetą, jis negalėjo visko mesti ir palikti savo gyvenimą bei karjerą Los Andžele“, - pridūrė šaltinis.

J. Segelis niekada neslėpė savo įpročio siautulingai linksmintis ir lėbauti.

2011 metais liežuvį vos apverčiantis aktorius prie vieno Los Andželo naktinio klubo atsakė į paparaco klausimus.

Jį taip pat buvo galima pamatyti didelio populiarumo sulaukusiame „YouTube“ vaizdo įraše, kur jis 2011 metais Mičigano An Arboro mieste laikydamas gėrimo taurę vienai gerbėjai dainuoja serenadą – Vano Morrisono dainos „Brown Eyed Girl“ karaokė versiją. Tuo metu aktorius filmavosi filme „The Five-Year Engagement“ („Susižadėję penkerius metus“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)