Budapešto arena buvo pilna nekantrių gerbėjų, kai kurie iš jų keliavo šimtus kilometrų, kad pamatytų pasirodymą, tačiau tam nebuvo lemta įvykti.

„Viskas buvo paruošta, scena buvo paruošta, užkulisių komanda buvo pasiruošusi vakarėliui. Niekas nemanė, kad gali kilti problemų, ypač dėl to, kad grupės nariai atliko garso instaliaciją, kuri buvo suplanuota po pietų“, – sakė grupės atstovas.

Pasirodo, Johnny buvo per daug susijaudinęs ir jo būklė buvo tokia bloga, kad teko kviesti medicinos pagalbą.

Gerbėjai buvo nustebinti netikėto pranešimo ir dalijosi savo nuogąstavimais socialiniuose tinkluose. Vieni svarstė, ar tai buvo techninės problemos, o kiti nerimavo dėl grupės nario savijautos.

Tai ne pirmas kartas, kai turas susiduria su sunkumais, nes birželio mėnesį J. Deppas susižeidė kulkšnį, todėl grupė buvo priversta perkelti kai kuriuos pasirodymus JAV. Atrodo, kad pastaruoju metu jis išgyveno sunkų laikotarpį.

Tačiau „Hollywood Vampires“, kaip praneša marca.com, netrukus ir vėl pradės koncertuoti. Jie vis dar ketina tęsti savo gastroles Europoje, o paskutinį pasirodymą surengs Vokietijoje liepos 23 d. Jie netgi kompensuos atšauktus pasirodymus trijų dienų trukmės koncertu JAV, kuris baigsis liepos 30 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją