Tarp svečių buvo garsus aktorius Johnas Travolta ir princesė Diana. To vakaro J. Travolta nepamiršo iki šiol, nes jam teko garbė pašokti su Velso princese.

„Nemaniau, kad manęs paprašys su ja pašokti. Pasijutau nepaprastai pagerbtas. Pagalvojau, jog tam turi būti kokia nors priežastis, todėl nusprendžiau nepagailėti pastangų, kad viskas vyktų sklandžiai. Vadinasi, turėjau gerai vesti garsiąją šokio partnerę ir užtikrinti, jog mums būtų linksma. Tai padariau lengvai, bet išdrįsti prisistatyti Dianai ir pakviesti ją šokti buvo sudėtinga užduotis“, – žurnalui „Esquire Mexico“ duoto interviu metu pasakojo aktorius.

1985 m. princesė Diana ir Johnas Travolta

J. Travolta prisipažino, kad šokis buvo panašus į pasaką ir kad jo neužmirš dar ne vieną dešimtmetį.

„Įsivaizduokite situaciją. Esu Baltuosiuose rūmuose. Vidurnaktis. Viskas primena sapną. Prieinu prie jos, paliečiu alkūnę ir pakviečiu šokti. Ji atsisuka, apdovanoja mane žavinga, bet truputį liūdna šypsena ir priima kvietimą. Ir štai mes šokame tarytum pasakoje. Kas galėjo pagalvoti, kad man nutiks kas nors panašaus? Gerai, jog buvau pakankamai protingas ir šį įvykį savo atmintyje išsaugojau kaip stebuklingą akimirką“, – prisiminimais dalijosi Holivudo žvaigždė.

J. Travolta pridūrė, kad būtent pirmoji JAV ponia jam pasakė, jog princesė Diana nori su juo pašokti.

„Niekada to nepamiršiu. Man didelė garbė, kad tai patyriau. Ir tiksliai žinau, jog princesei Dianai šis epizodas buvo pats ryškiausias visos viešnagės JAV metu. Jaučiu, kad padariau jos gyvenimą geresnį, o ji – padarė mano gyvenimą geresnį. Man labai gaila, kad jos nebėra“, – reziumavo garsenybė.

1985 m. princesė Diana ir Johnas Travolta

2017 m. Kensingtono rūmuose surengtos parodos „Diana: jos mados istorija“ („Diana: Her Fashion Story“) kuratorė Eleri Lynn papasakojo, jog Diana itin vertino Holivudą ir šokius ir galėjo su jais susieti savo gyvenimą, jeigu jis būtų susiklostęs kitaip.

„Ją paveikė kinas ir menas. Taip pat ji buvo visai neprasta šokėja. Jaunystėje Diana norėjo tapti balerina. Taigi tą vakarą, kai Baltuosiuose rūmuose Diana šoko su Johnu Travolta, susipynė du ją labai dominę dalykai: kinas ir šokis“, – pažymėjo E. Lynn.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)