Hito „Irresistible“ atlikėjos išvaizda praėjusiais metais buvo tapusi kalbų objektu ir sulaukė daug bandymų sugėdinti, kai ji pasirodė „Pottery Barn“ reklamoje „Instagram“, kurios metu aprodė savo dukters Birdie miegamąjį.

Tačiau ši reklama sukėlė gerbėjų susirūpinimą: kai kurie iš jų tvirtino, kad J. Simpson „neatrodo savimi, o jos balsas skamba kitaip“, rašė „Page Six“.

Nors savo prisiminimų knygoje „Open Book“ J. Simpson yra atvirai prisipažinusi, kad anksčiau vartojo dietines tabletes, per interviu žurnalui „Bustle“ ji atmetė neseniai pasigirdusius kaltinimus, jog vartojo „Ozempic“: „O, Dieve. Turiu galvoje, kad taip nebuvo. Tai valios jėga“.

MTV „Newlywed“ žvaigždė taip pat išreiškė nusivylimą, kad žmonės vis dar komentuoja kitų išvaizdą, ir sarkastiškai paklausė, ar gerbėjai norėtų, kad ji vėl pradėtų gerti, nes tuomet buvo „sunkesnė“.

Tačiau J. Simpson neparodė jokio ženklo, kad leis kūno gėdintojams „išmušti ją iš vėžių“, nes ji „tam yra per sena“.

Tai jau ne pirmas kartas, kai J. Simpson užčiaupia viešą kritiką dėl savo išvaizdos. Trijų vaikų motina netrukus po reakcijos į jos „Pottery Barn“ reklamą socialiniame tinkle „Instagram“ taip pat buvo paskelbusi savo atsaką.

„Kad ir kaip išmokau blokuoti destruktyvų triukšmą... žmonių komentarai ir vertinimai vis dar gali giliai įskaudinti savo nepaliaujamu baksnojimu, jog „niekada nebūsi pakankamai gera“, – lapkričio 6 dieną rašė J. Simpson. Toliau ji pažymėjo, kad jei sugebėjo įveikti piktnaudžiavimą alkoholiu, tai „gali ir visada įveiks“ ir bet ką kita.

Nepaisant neigiamų atsiliepimų, J. Simpson tvirtino vertinanti savo kūno transformacijas per daugelį metų, ir sakė, kad jos svorio svyravimai yra jos asmeninis turtas, kuriuo ji didžiuojasi.

„Man pasisekė, kad buvau visokių dydžių, – sakė ji. – Dėl [mano] prekės ženklo, geresnio moterų, perkančių mūsų produktus, supratimo ir dėl mano psichikos“.

Apie savo kelionę meilė sau link J. Simpson atvirai prakalbo savo 2020 metų atsiminimų knygoje. Popmuzikos dainininkė sakė, kad pradėjusi dirbti muzikos industrijoje, ji pajuto spaudimą atitikti tam tikras grožio normas.

„Iš karto pradėjau laikytis itin griežtos dietos ir pradėjau vartoti dietines tabletes, kurias gersiu ateinančius 20 metų“, – rašė ji.

2010 metais duodama interviu Oprah, J. Simpson teigė norinti „nekreipti dėmesio“ į neapykantą, kurios sulaukia, ir neleisti žmonėms manyti, kad tai daro jai kokią nors įtaką.

Ji pažymėjo, kad jai buvo „tikrai sunku“ apie tai kalbėti, nes ji „gerbia įvairių dydžių moteris“, tačiau pripažino sunkumus, bandant patogiai jaustis savo kailyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją