Prieš vieną svarbiausių mados renginių 53 metų J. Lopez nufilmavo vaizdo įrašą „Allure“ apie pasirengimą šventei ir vėliau juo pasidalino savo odos ir kūno priežiūros linijos „JLO Beauty“ instagramo paskyroje. Įraše ji atskleidžia visą veido paruošimo rutiną.

Pirmiausia švariam veidui garsenybė naudoja, kaip teigia pati, savo veido priežiūros rutinos pagrindų pagrindą – „JLo Glow“ serumą, kuris, užteptas ant veido ir kaklo odos, suteikia „nuostabų sveikos odos spindesį“.


Norėdama apsaugoti savo odą nuo ultravioletinių spindulių, J. Lopez tepasi „JLO Beauty That Big Screen Broad Spectrum SPF 30“ drėkiklį ir paneigia mitą, kokį neretai apie ją susidaro žmonės.

„Manau, kad žmonės galvoja, kad nuolat deginuosi – saulėje arba soliariume – nes mano tokia bronzinio atspalvio oda. Tiesa ta, kad saulės voniomis aš tikrai nesilepinu. Labai mėgstu savaiminį įdegį, įvairius bronzantus ir panašias priemones. Jokios saulės kasdien, tik apsauga nuo saulės“.

Aprūpinusi odą reikiamu drėgmės kiekiu ir pasiruošusi makiažui, J. Lo užleido vietą savo makiažo specialistei Ash K Holm, kuri paaiškino, koks makiažas darytas tam ypatingam vakarui: „Norėjome, kad makiažas būtų gaivus ir lengvas, norėjome paryškinti jos natūralų grožį“.

33 metų Ash K Holm makiažui naudojo „Anastasia Beverly Hills Brow Definer“ antakių formavimo priemonę, parinko „Huda Beauty Empowered Eyeshadow Palette“ šešėlius, akis paryškino „Kiss Lashes My Lash But Better Collection“ tušu. Lūpoms makiažo meistrė naudojo „Buxom's Plump Shot Collagen Infused Lip Serum“ dažus ir derantį lūpų pieštuką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją