Neseniai J. Lopez ir B. Affleckas pasirodė drauge kaip pora ir galutinai patvirtino gandus apie atsinaujinusius santykius. Žinoma, jųdviejų viešnagė Venecijos kino festivalyje sukėlė nemenką šurmulį, tačiau tai buvo tik pradžia. Į „Met Gala“ pokylį jie vėl atėjo kartu.

Jennifer Lopez

Benas palydėjo Jennifer iki raudonojo kilimo, tačiau su ja nepozavo. Galbūt aktorius tiesiog nenorėjo atitraukti fotografų dėmesio nuo prašmatnaus dainininkės apdaro, kurį pasiuvo mados namai „Ralph Lauren“.

Jennifer Lopez ir Benas Affleckas

Šiemetinė „Met Gala“ tema buvo amerikietiška mada, todėl J. Lopez iškilmingajam vakarui pasirinko kaubojiško stiliaus drabužius, kurie daugeliui asocijuojasi su Jungtinėmis Amerikos Valstijomis. Apsivilkusi rudą suknelę gilia iškirpte, žvaigždė atrodė tiesiog pritrenkiamai.

Papozavusi fotografams, J. Lopez nuėjo į Metropoliteno muziejaus pastatą, kur prisijungė prie mylimojo. Būtent viduje jie buvo užfiksuoti drauge. Įsimylėjėliai neslėpė jausmų ir ėmė bučiuotis net nenusiėmę apsauginių veido kaukių. Sensacingieji kadrai akimirksniu išplito internete.

Nieko nuostabaus, kad J. Lopez ir B. Affleckas galiausiai tapo labiausiai aptarinėjama vakaro pora. Juodu užtemdė netgi Justiną ir Hailey Bieberius, kurie ant raudonojo kilimo taip pat atrodė įspūdingai.

Jennifer Lopez

Dabar pradėjo sklisti gandai apie netrukus įvyksiančias J. Lopez ir B. Afflecko vestuves. Kol kas neaišku, ar aktorius iš tikrųjų pasipiršo savo išrinktajai, bet akivaizdu, kad jie be galo įsimylėję. Tiesa, iš pradžių nedaug kas tikėjo apie tarp garsenybių vėl įsižiebusią kibirkštį. Poros nemėgstantys interneto naudotojai tikino, kad tai viso labo viešųjų ryšių triukas. Tik po kurio laiko pasidarė aišku, kad J. Lopez ir B. Affleckas yra nusiteikę kur kas rimtesniems santykiams, o ne tik pigiai intrigai.

Jennifer Lopez
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)