Trilerio „Motina!“ filmavimo aikštelėje J. Lawrence kolegomis tapo aktoriai Michelle Pfeiffer, Javieras Bardemas ir Domhnallas Gleesonas. Keistasis siaubo filmas pasakoja apie porą, kurios santykiai patyrė išbandymą, kai nekviesti svečiai įsiveržė į jaukius jų namus ir sutrikdė ramią būtį.

Vis dėlto aktorė prisipažino nelabai supratusi, kokia visų tų įvykių prasmė. Apie tai, kad filmo mintis jai taip ir nepaaiškėjo, ji pasakojo Andy Cohenui, pokalbių šou „Watch What Happens Live“ vedėjui.

„Jei tektų vertinti pagal skalę, prasidedančią vienetu ir užsibaigiančią verte „nieko nesupratau“, kaip atsakytumėte į klausimą, ar supratote apie ką yra filmas „Motina!“, kuriame filmavotės?“ – paklausė laidos vedėjas.

„Kalbėsiu atvirai. Na, taip, miegojau su režisieriumi, taigi, turėjau prieigą prie visų paaiškinimų. Tai gal penki? O gal keturi? Bet jeigu reikia sufleruoti, kaip suprasti filmą, juk žinote, ką daryti?“ – atsakė aktorė.

Tai, kad tarp J. Lawrence ir D. Aronofsky buvo užsimezgęs romantinis ryšys, – niekam ne paslaptis.

Aktorės ir režisieriaus santykiai truko metus, bet 2017-ųjų lapkritį jie išsiskyrė. Vėliau, 2019-aisiais, J. Lawrence ištekėjo už prekiautojo meno dirbiniais Cooke‘o Maroney; pora augina sūnų vardu Cy.

J. Lawrence visomis išgalėmis stengėsi paaiškinti filmo siužetą: „Svarbiausia, ką būtina žinoti apie šį filmą, dar prieš jį žiūrint, yra tai, kad viskas tenai – alegorija. Viskas – metaforos. Jo tema – visatos sukūrimas ir sunaikinimas; paliečiamos ir biblinės bei religijos susiformavimo temos.“

„Man tenka įkūnyti Motiną Žemę, o mano sūnus – tai kūdikėlis Jėzus. Tai nuoroda į religiją. Įkūnijau moterį, kuri savo namus pastatė iš nieko. Ta moteris gyvena su menininku, kurį iš pradžių yra apsėdęs troškimas, kad moteris jį garbintų, o vėliau – suvokimas, kad jam jos nepakanka.“

J. Lawrence ir D. Aronofsky santykiams buvo lemta iširti, nors aktorė ir pripažino, kad judviejų pora turi potencialą. Kita vertus, J. Lawrence yra prasitarusi, kad taip ir nesužinojo, ką režisierius jai jautė.

„Man jis atrodė ugningas... Prisimenu, laikiau ant rankų savo šunį ir uždariau duris, o kai [Darrenui išėjus] durys užsidarė, pasakiau: „Tai yra seksualinė įtampa.“ Jis gal devynis mėnesius vaizdavo neprieinamą ir šitai mane pribaigė“, – pasakojo J. Lawrence per interviu leidiniui „Vogue“.

Visgi poros romaną apkartino J. Lawrence aistra realybės šou. Siaubo dramos „Motina!“ filmavimo komanda dėl J. Lawrence net buvo pastačiusi „Kardashian palapinę“, apie kurią kalbėdama aktorė pasakė: „Ta palapinė buvo pilna Kardashianų nuotraukų ir joje be perstojo sukosi „Kardashianų šeima“ („Kardashians and Keeping Up with the Kardashians“). Tai mano laimingiausių akimirkų vieta.“
Darren made it clear he wasn’t involved in setting up the tent, and said at the time: “What are you talking about, The Kardashians?”

D. Aronofsky tada labai aiškiai davė suprasti, kad niekaip neprisidėjo prie tos palapinės atsiradimo. „Kardashianai? Apie ką čia šnekate?“ – paniekinamai rėžė jis.

Kadangi filmą D. Aronofsky laikė savo kūdikiu, J. Lawrence buvo sunku atsipalaiduoti. Per pokalbį su leidiniu „Variety“ aktorė yra pasakiusi: „Paprastai aš reklamuoju filmą, kviečiu žmones jį pasižiūrėti, bet tada viskas krito iš rankų.“

„Paprastai leidžiu įvykiams rutuliotis savaime, bet santykiai su režisieriumi yra visai kas kita. Drauge dalyvavome susitikimuose su spauda, tačiau kai grįždavau į viešbutį, apie filmą norėdavosi kalbėti mažiausiai. Bet jis vien apie tai ir tenorėdavo kalbėti. Aš suprantu. Tai jo kūdikis. Jis jį sukūrė, jis jį sugalvojo, jis yra režisierius. Man teko dvigubas vaidmuo: stengiausi būti palaikančia partnere, tačiau tuo pat metu tarytum maldavau, kad bent sekundę būtų leista negalvoti apie tą filmą“, – pasakojo J. Lawrence.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)