Savo instagramo paskyroje J. Aniston paskelbė nuotrauką, kurioje jiedu užfiksuoti filmavimo aikštelėje. Taip pat moteris pridėjo ištrauką iš „Draugų“ finalo, kai jųdviejų įkūnyti personažai Rachel Green ir Chandleris Bingas širdingai atsisveikina.

„Vaje, šitas epizodas kaip reikiant sugraudino... Matty mirtis sukėlė tikrą emocijų, kurių anksčiau nebuvau patyrusi, audrą, – prisipažino 54-erių metų amžiaus aktorė. – Visi mes anksčiau ar vėliau susiduriame su netektimi. Nebelieka meilės ar artimo žmogaus. Sielvartas padeda pajusti laimės ir dėkingumo akimirkas, kad kažką taip smarkiai mylėjai. O mes jį labai mylėjome. Jis buvo tarytum mūsų DNR dalis.“

„Visada buvome šešiese. Tai buvo tarsi išrinktųjų šeima, amžiams pakeitusi mūsų gyvenimą, – tęsė ji. – Matty žinojo, kad jam patinka juokinti žmones. Kaip pats sakė, neišgirdęs juoko, galvodavo, kad mirs. Jo gyvybė priklausė nuo žmonių juoko. Ir jam puikiai sekėsi linksminti kitus. Visus mus smarkiai prajuokindavo.“

Kalbėdama apie tai, kaip bando susitaikyti su M. Perry mirtimi, J. Aniston nurodė, kad peržiūri galybę jųdviejų susirašinėjimų, ir vieną iš jų netgi paviešino savo instagramo paskyroje.

„Prajuokinau tave ir mano diena tapo geresnė“, – parašė M. Perry. „Ne pirmą ir ne paskutinį kartą“, – atrašė J. Aniston.


„Matty, be galo tave myliu ir žinau, kad dabar miegi amžinu miegu, nebejauti skausmo. Su tavimi kalbuosi kiekvieną dieną... Kartais atrodo, kad girdžiu tave sakant: „Ar visai išsikraustei iš proto?“ – pridūrė ji. – Ilsėkis ramybėje, broliuk. Visada paversdavai mano dieną geresne...“

Aktoriai išliko draugais ir pasibaigus garsiajam serialui. Likus vos metams iki mirties, M. Perry viešai padėkojo J. Aniston už nuolatinę paramą ir dalyvavimą jo gyvenime.

„Ji daugiausia su manimi bendravo pasibaigus „Draugams“. Esu jai labai už tai dėkingas“, – 2022 m. spalio mėnesį davęs interviu Diane Sawyer pareiškė M. Perry.

Savo memuaruose „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing“ jis taip pat atskleidė, kad būtent J. Aniston pirmoji jam papriekaištavo dėl polinkio į svaigalus.

„Galite įsivaizduoti, kokia siaubinga buvo ta akimirka“, – prisipažino jis.

2022 m. lapkričio mėnesį M. Perry laidos „Access Hollywood“ vedėjams teigė, kad J. Aniston yra nuostabi ir puiki. Taip pat jis sakė nekantraujantis vėl pasimatyti su visais pagrindiniais „Draugų“ aktoriais.

„Retokai susitinkame, – pridūrė jis. – Norėčiau, kad susitiktume dažniau, bet ji nuostabiausia iš visų.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją