„Žiūriu naują „The Morning Show“ sezoną, bet Jennifer Aniston veidas mane tiesiog dirgina! Ką ji su savimi padarė? Dabar yra vargiai atpažįstama“, – parašė viena serialo gerbėja.

„Nors kažkada Jennifer Aniston man labai patiko, dabar nebegaliu į ją žiūrėti. Pasikoreguoti išvaizdą ir susidarkyti veidą – tai du skirtingi dalykai“, – išrėžė kita.

Diletantiškai žiūrovų nuomonei pritarė ir vienas „New York Post“ kalbintas ekspertas: jis taip pat teigia, kad 54-erių aktorei buvo atlikta plastinė operacija.

„Akivaizdu, kad ji po operacijos“, – nurodė veido plastinės chirurgijos specialistas, tarp kurio klientų – ne viena įžymybė, Samas Rizkas.


„Pakoreguoti skruostai, žandikaulis ir kaklas. Akys taip pat atrodo pasikeitusios, be to, daugiau nei įmanoma suleidus botulino toksino“, – paaiškino specialistas.

S. Rizkas mano, kad J. Aniston ryžosi veido pakėlimo procedūrai, kurią atliekant pakeliami žandikaulio ir skruostų srities audiniai, be to, ko gero buvo atlikta ir blefaroplastika – akių vokų operacija, kurios metu pašalinama perteklinė oda.

Vardijant įžymybes, kurias teko operuoti Niujorke nuosavą kliniką turinčiam S. Rizkui, galima paminėti realybės šou „Real Housewives of New Jersey“ žvaigždę, 55-erių metų verslininkę Jennifer Fessler. Plastinės chirurgijos specialistas teigia, kad jo minėtos operacijos gana dažnai atliekamos brandaus amžiaus moterims.

„Nemažai 50 metų ribą peržengusių pacientų pageidauja pasikoreguoti žandikaulio liniją chirurginiu būdu“, – nurodė jis.

„Senėjimo požymiai ima ryškėti ties žandikauliu, nes kai žmogus sensta, ima formuotis pagurklis ir glemba kaklo oda“, – paaiškino specialistas.


Ironiška, tačiau anksčiau J. Aniston yra pasisakiusi prieš kosmetines operacijas.

„Holivude tenka pajusti spaudimą atrodyti jaunai. Man pačiai teko stebėti, kaip moterys stengiasi išlikti jaunos. Gerai, kad galiu pasimokyti iš jų klaidų ir pati nesileidžiu jokio mėšlo į savo veidą“, – sakė J. Aniston kalbėdama su „Yahoo“ 2015 metais.

Visgi 2007 metais „Draugų“ („Friends“) žvaigždė prisipažino, kad pasikoregavo nosį.

„Man buvo pakoreguota iškrypusi nosies pertvara. Tai pats geriausias mano sprendimas. Dabar miegu kaip kūdikis“, – sakė J. Aniston žurnalui „People“ 2007 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją