Žaidimas „Empire“ vis dar bandomas, skelbia „Complex“ ir pristato jo aprašymą.

„‘Empire“ suteiks progą leistis į kelionę iš Bruklino gatvių į turtingųjų ir garsiųjų pasaulį: iš sukčiaus į pradedančius verslininkus ir galiausiai – į magnatus. Tačiau nepamirškite savo draugų ir šeimos – priešingu atveju nukentės karma“, taip aprašomas žaidimas.

Reperis pats užaugo Brukline.

Kaip skelbia „Mashable“, „Empire“ suteikia progą gyventi reperio gyvenimą: lankyti mamą, dalyvauti reperių dvikovose, įrašyti dainą ar užsidirbti pinigų naujam blizgučiui.

Kai tik pavyks pelnyti pakankamai taškų, iš ne paties geriausio rajono Brukline bus galima persikelti į prabanga tviskantį Manhataną.

„Pasirink teisingai ir Pasaulis priklausys tau. Paversk svajonę realybe“, - teigiama žaidimo aprašyme.

Praeitą savaitę „Forbes“ paskelbė, jog turtingiausių pasaulio hiphopo atlikėjų sąraše iš pirmosios vietos Jay Z išstūmė P Diddy. Nepaisant to, Jay Z priklauso 460 mln. dolerių vertės turtas. Daug pinigų jis uždirbo per „Watch the Throne“ gastroles, pelningą sandorį su „Live Nation“, naktinių klubų „40/40 Club“ tinklą bei sutartį su kosmetikos bendrove „Carol’s Daughter“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)