Ko gero, nebūna tokios savaitės, kad L. Moss nepalepintų ištikimiausių savo gerbėjų svilinančiai karštų kadrų serija, rašo dailystar.co.uk.

Būtent tokie buvo ir rugpjūčio 9-ąją jos paviešinti vaizdai, kuriems tematiką pasufleravo raganiški siužetai.

Svetainėje „OnlyFans“ besiafišuojanti pupytė – jauniausia supermodelio Kate Moss sesuo – be jokių skrupulų demonstruoja tobulą figūrą ir gana dažnai priverčia įsiaudrinti ištisą būrį (maždaug 575 tūkst.) savo sekėjų socialiniuose tinkluose.

Galima užtikrintai pasakyti, kad pačios naujausios nuotraukos, kurioms L. Moss pozuoja nuogos raganos amplua, maksimaliai įkaitino gerbėjų kraują.

Į „Instagram“ įkelti kadrai jau nepalieka vietos fantazijai – blondinė visiškai nuoga. Pritrenkiančios kūno linijos, apšviestos vien tiktai žvakių liepsnos, atrodo ypač įspūdingai ir mįslingai.

Klūpėdama prie pentagramos L. Moss suteikė fanams puikią progą susipažinti su jos kūną puošiančiomis tatuiruotėmis.

Viename iš kadrų „Celebs Go Dating“ žvaigždė prisikiša degančią žvakę visai prie pat veido ir vaizduoja, kad laižo liepsną.

Nuotraukų antraštė – lakoniška frazė „Prakeik savo buvusįjį“.

Ar reikia dar sakyti, kad ištikimųjų fano legionas apdalino savo dievaitę komplimentais?

Kraupiai geidulingos nuotraukos pasirodė sklandant gandams, kad L. Moss pradėjo artimai bendrauti su Adamu Collardu, su kuriuo nusifilmavo paskutinėje „Celebs Go Dating“ serijoje.

Atrodo, pažinčių ekspertams neteko pernelyg suvargti, kad šios poros pasimatymas būtų idealus: L. Moss ir A. Collardas iškart pajuto vienas kitam simpatiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją