Nepamainomas laidos vedėjas sudalyvavo „Pirmuoju“ Rusijos televizijos kanalu transliuojamoje programoje „Šiandien vakare“ („Sevodnia večerom“). Jam kalbant paaiškėjo gana ironiškas jo požiūris į paties vedamą „Stebuklų lauką“.

„21 amžius, o suaugę ir išsilavinę žmonės visos šalies akivaizdoje žiūri į raides ir spėlioja žodžius. Kad kiek ir diagnozę galima nustatyti!“, – svarstė žurnalistas.

Jis papasakojo, kaip kartą laidos dalyviai nesugebėjo pasakyti, kas yra Michailas Bulgakovas.

„Ko dar tada galima klausti? Kuo vardu Margarita? Daugiau tikriausiai nieko nepaklausi“, – stebėjosi laidos vedėjas.

L. Jakubovičius prisipažino, kad šiaip jau iš vėžių jį išmušti sunku, tačiau tą sykį jis ne juokais apstulbo.

Kai kuriuos žiūrovus atviros L. Jakubovičiaus pastabos apie „Stebuklų lauką“ nuoširdžiai nuliūdino. Buvo ir tokių, kuriuos, girdint šou vedėjo žodžius, apniko mintys apie laidos transliacijos pabaigą.

Galima tik priminti, kad laida „Stebuklų laukas“ eteryje transliuojama nuo pat 1990-ųjų, o L. Jakubovičius ją veda daugiau kaip 25 metus.

Kaip buvo rašyta svetainėje Dni.Ru, naujame televizijos sezone šiam žurnalistui patikėta dar viena „Pirmuoju“ kanalu transliuojama laida – nuo šiol jis tapo ir šou „Sugebėsiu!“ („Ja smogu!“) veidu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)