52-ejų metų amžiaus J. P. Smith šokiruojančią naujieną apie savo santykius atskleidė „People“ duoto naujo interviu metu. Taip pat apie situaciją šeimoje išsamiau papasakojo „NBC News“ vedėjai Hodai Kotb, skelbia dailymail.co.uk.

„Kai atėjo 2016-ieji, buvome pernelyg pavargę nuo bandymų turėti gražius santykius. Manau, kad mes abu tebesivaikėme iliuzijų, koks turi būti partneris“, – pareiškė ji.

Paminėjusi J. P. Smith knygą, H. Kotb priminė, kad aktorė separaciją apibūdino tarsi skyrybas, nors pora neužpildė jokių skyrybų prašymų, ir parašė: „Tai nebuvo oficialios skyrybos, bet visgi skyrybos.“

Interviu metu J. P. Smith, 2020 m. prisipažinusi, kad turėjo romaną su atlikėju Augustu Alsina, sakė, jog galvojo apie oficialias skyrybas, bet taip ir nesiryžo žengti šio žingsnio, nes savo vyrui „pažadėjo“ niekada „neduoti“ priežasties skirtis.

„Pažadėjau, kad niekada nebus priežasties, kodėl turėtume išsiskirti, – tęsė ji. – Mes kartu įveiksime bet kokius sunkumus. Negaliu sulaužyti šio pažado.“

„Bet gyvenate atskirai?“ – pasmalsavo laidos „Today“ vedėja.

„Gyvename atskirai“, – patvirtino Holivudo žvaigždės žmona.

„People“ duoto interviu metu J. P. Smith sakė, kad kol kas nebuvo priimta jokių galutinių sprendimų dėl santuokos ateities, nes jiedu su W. Smithu vis dar bando „išsiaiškinti“ santykius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją