Per interviu, kuris skirtas sprendimui tapti „Lancome“ kosmetikos veidu, 46 metų kino žvaigždė prisipažino mieliau pasirinksianti orų ir natūralų senėjimą, o ne gulsianti po skalpeliu.

„Vertinant pagal Holivudo standartus, labai rizikavau, nusprendusi nesidaryti plastinės operacijos, tačiau ir „Lancome“ atstovams sakiau, kad noriu būti senstantis modelis – todėl jiems teks su manim dirbti dar penkerius metus, kol peržengsiu 50 metų slenkstį“, – žurnalui „You“ sakė aktorė.

J. Roberts per interviu taip pat papasakojo apie jogos studijas ir bėgant metams atsirandančią dvasios ramybę.

„Svarbiausia nekaupti, valyti spintas, šluostyti dulkes nuo minčių, paleisti dalykus, kurie psichologiškai ir emociškai traukia prie žemės. Dabar mano gyvenime labai daug lengvumo – lengvumą suteikia gebėjimas neimti visko taip giliai į širdį. Štai kas yra laimė“, - per interviu sakė aktorė.

„Oskarą“ pelniusi aktorė taip pat teigia, kad laimės suteikia ir paprasti dalykai – pavyzdžiui, jeigu rytais prisiverčia išsivalyti dantis ir balzamu pasitepti lūpas. Po dviejų dešimtmečių, praleistų Holivude, J. Roberts dabar daugiausia laiko su šeima praleidžia savo vasarnamyje Naujojoje Meksikoje.

Kartu su vyru, operatoriumi Danny Moderiu, aktorė augina tris vaikus – septynerių Henry ir devynerių metų dvynukus Hazelį ir Phinnaneusą.

„Rytais namai primena komediją. Svarbiausia pasirūpinti, kad visi būtų švarūs. Daugiau niekas nesvarbu. Jeigu sugebu išsivalyti dantis ir balzamu pasitepti lūpas, viskas tiesiog nuostabu“, - juokiasi aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)