RadarOnline.com turi išskirtinės informacijos, jog „Americal Idol“ teisėja, 44 metų dainininkė J.Lopez į savo gimtąjį Niujorką išskrido be savo mylimojo 27 metų C. Smarto – šaltiniai atskleidžia, jog beveik trejus metus trukę poros santykiai nutrūko.

„Jennifer dėl jo vėl siaubingai gėda. Jis nebuvo pakviestas vykti kartu į Niujorką“, - teigia vienas poros draugas, tačiau pažymi, jog santykius krizė ištiko dar anksčiau.

„Reikalai pradėjo prastėti po to, kai C. Smartas buvo atleistas iš kūrybos vadovo pareigų po pasirodymo Dubajuje. Vaikinas savo elgesiu su vienu viešbučio darbuotoju mylimąją privertė pasijusti labai nepatogiai“, - teigia šaltinis.

Dabar du vaikus auginanti J. Lopez ilsisi savo namuose Manhatane – C. Smarto jos ateities planuose nebėra.

„Casperas pareiškė nevyksiantis į Braziliją stebėti Pasaulio futbolo čempionato. Futbolas – jo mylimiausias sportas, tad galiu spėti, jog jam dabar sunkus metas. santykiai nutrūko“, - sakė kitas artimas vaikino bičiulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)